11/18/2015

Ve srabech

Prozraďte mi, jak se vyhrabat z vlastních záporných pocitů?
Čím dál častěji se dostávám do pěkných srabů. Nejde mi být šťastná a spokojená. Doléhá na mě všechno. Od nejistoty sama sebou, přes podmínky, ve kterých žiji, blogerské neaktivity, nečtenosti, nenávisti,.. jsem fakt psycho.
Chci spoustu věcí, ale mám strach. Nevím, co se to se mnou děje, asi začínám bláznit. Chci vést kvalitní blog, vím, že mám, co nabídnout, ale odrazuje mě sláva jiných, konkurenční převaha, to, že nejsem taková, abych zaujala velké stádo. Nemělo by mě to trápit a měla bych být šťastná za vše, co mám, ale... nejde mi to. A zase fňukám, bože.
Tlak, který na sebe v rámci školy, blogu, okolí,... kladu je... smrtící. Strašně moc chci ubrat...

Chci se překonávat. Překonávat samu sebe a to nepůjde v mém aktuálním brzdícím procesu.

Abych nezapomněla, pracuji na novém designu blogu. Jak už jste si možná všimli, mám tu nové záhlaví, co na něj říkáte? Bohužel, jde mi to vše ztuha, jen nastavení záhlaví, aby bylo na danou velikost a podobně, mi trvalo snad deset galaktických let. Na lišty a ikonky půjdu tedy pomaleji, než je zdrávo, doufám, že mne omluvíte.

A neuvěříte - třídila jsem si skříň! No, nene, říkáte, to ani není možné! Ale ano, také tomu nemohu uvěřit, ale je to tak. Takže pokud bude mít někdo chuť a zájem kouknout na Vinted, zapátrat v mém katalogu, tak prosím zde. ... doufám, že až tento odkaz rozkliknete, budu mít vše již nafoceno, ale pšt. Kdyby ne, o důvod více se sem v nejbližší době vrátit, popřípadě mě virtuálně seřvat v komentářích.


FBInstaAsk

Doufám, že mě ty sraby, co nejrychleji přejdou.
Mějte se překrásně!
Vaše blogerka ♥