2/24/2013

Rihanna a její kolekce s River Island

Oficiální cover
Rihanna má v rukávu hodně, ale hodně věcí, kterými nás všechny může neustále překvapovat. To platí i u její spolupráci s britskou oděvní značkou River Island.
Letošní Londýňský týden módy měl určitě na triku spoustu skvostů nadcházející sezóny podzim/zima 2013, ale ty, pod které se podepsala samotná Rihanna, patřily bezesporu k těm nejzajímavějším a nejočekávanějším. Která z nás by nechtěla na sobě nosit kousky samotné Rihanny? Líbilo se mi, jak řekla, že kolekce je určená pro "drzou holku, která má osobnost".
Slavnostní představení se konalo v sobotu 16. února v Old Sorfing Office, při London Fashion Weeku. Do oficiálního prodeje by se měli dostat 5. března. 
Musím uznat, že když se umí podnikat... za celkovou spolupráci si inkasovala v přepočtu 800 000 liber. WOW! Ovšem někteří kritici jsou zděšení a myslí si, že žádný model není tak k ohromení, ale na druhou stranu zase někteří její debut chválí za to, že se některé modely dají nosit i běžně v ulicích.
Mě osobně se některé věcičky upřímně líbí a dost si umím představit, že bych je běžně nosila. Ale například to síťované bych, ale opravdu nemusela ;)
Mrkni na to, líbí?