12/29/2015

V pohodě

Dnešní počin je útržkově sestaven z probíhajícího volna - od prožitků, přes prokrastinaci, až po "Nafrněnou" písničku.

Důležitý poznatek: po kalbě, končící, až okolo šesté ranní, se dá docela dost dobře fungovat, i po čtyřech hodinách spánku. Tleskám výdrži lidského těla!
Ne, nejsem hulič, kalič atd., všeho s mírou a noblesou. Trochu uvolnění a posezení s přáteli je nepopsatelně dobíjející.


Po takovém krásném večeru a následné noci v uvolněné atmosféře na mě a mého přítele čekala taková menší túra. Nejdříve se má maličkost zařekla, ne, nikam nejedu. Budu mrtvolně objevovat krásy české krajiny, to z ní nejen nebudu nic mít, ale i ploužení se, div neodpadnutí, to není nic pro mě. Nakonec jsem byla ráda, výlet to byl vydařený díky počasí, příjemný díky společnosti a pěkný díky prostředí. Konkrétně nás toulky zavedli k menhiru nad Zlešicemi a do nedalekého lesa, ve kterém se měly nacházet sluneční hodiny (ano, v lese), které jsme stejně nenašli, ale procházka to byla fajne.

..........
Nemohu se nezmínit o škole. To volno prospívá mně samotné, ovšem mým studijním výsledkům moc ne. Zatím mé nabyté znalosti o prázdninách rovnají se nule (možná i mínus jedné).

:::::::::
"Nafrněná, egoistická, problematická,... každý ví líp, než já, kdo jsem já,..." ta píseň je možná pro někoho trapná a otravná, ale pro mě text mluví za všechno - stupidita lidí, co se raději starají o ostatní, než o sebe - soutěžení o titul nejlepšího drbu vyhrává... nesoutěžte, stejně nevyhrajete. 

Vždy se naleznou tací, pro které je snad dokonce životní náplní někoho pošpinit falešnými bludy, není potřeba se snižovat na úroveň takových jedinců. :)




Krásné volno, přeji!
Vaše Blogerka