12/12/2015

*Mrtě blogů všude*

Jako bych byla zasypána... blogovým pískem :D

Jasně, je mi jasné, že mě nikdo nepochopí, "co to ta holka blábolí", ale pokusím se to vysvětlit... :D
V dnešní době má snad každý druhý člověk na této planetě blog. Je to super! Každý má jiný názor, jiné vyjadřování, vzhled, myšlenky,...

Na druhou stranu je škoda, že díky tomu, že je všude okolo nás opravdu mrtě blogů, zaniká tak trochu možnost objevovat opravdu kvalitní blog. Jasně, že je jich spousta, ale přijde mi strašná škoda, že je problém se k nim dostat, narazit na ně. Ráda nové blogy objevuji, brouzdáním narážím na opravdu různorodé exempláře. Ale přijde mi strašně líto, že spousta z nich je opravdu inspirujících, originálních a mají nepatrně pravidelných čtenářů oproti blogů, které mají "nahrabanou" čtenářskou základnu spamováním, děláním giveaway padesátkrát do roka, výměnou sledovanosti,... umělá základna čtenářů prostě.

Některé české "proslavené" blogerky staví svůj koncept hlavně na tom, co už tu bylo, provařené věci, které jsou na každém rohu. Už mě to nebaví. A to ani nemluvím o tom, že vyjadřování některých holčin je vážně k pláči, nemají správně dispozice k natáčení videí, ale stejně se přemáhají, proč, to nevím. Ale lidi je žerou, tak proč to nedělat, pro tu slávu. Asi mi jednoduchost některých blogerek a videí prostě nestačí.
Sleduji jediné blogerky, které natáčí videa - A cup of style. Působí na mě pozitivní energií, jsou milé, slušné,... a obdivuji jejich (na pohled) perfektní život. Úplná rodina, finanční zajištěnost, lidé jako z plakátu, úspěšné vzdělávání, blog jim jen květe,... ale i přesto působí slušně, nikomu necpou nic ze svého "ukázkového života", jen ten svůj super život natáčí, sdílí se světem. Ty se narodili pro to, být slavnými a úspěšnými. Sleduji je ráda, úspěch si zaslouží, přeji jim jen to nejlepší.
X
Jednou jsem klikla na nabídku lišty yt vpravo a... hrůza a děs. Holčina, co má cca čtrnáct tisíc sledovatelů, natáčící videa o ničem, s vyjadřováním puberťačky, osobní nápad videa žádný... co tím chci říci - čiší z toho jen touha po slávě, okopíruji formát, co frčí, budu slavná a obletovaná. A lidé v podobě stáda ovcí jim to žerou.

Jsem ráda, že jsem jiná... :)

Lidi, prosím, podporujte koho uznáte za vhodné, nikým za neopovrhuji za jeho vkus.
A teď čekám kameny v obličeji v podobě komentářů :D
Kontroverzi, zdar! :D



s láskou