10/25/2015

* Článek s hvězdičkami *

Existuje spousta věc, které jsou k nasr...štvání. Tak třeba se patláte se svým prvním referátem na vysoké škole, bojíte se času, kritiky, ale chcete to mít, co nejdříve za sebou... no a těsně potom, co ho s pompézním pocitem *jsem*fakt*borka* dokončíte se dozvíte, že jste se s ním aktuálně patlat tolik nemuseli, protože hodina prezentace odpadá, tudíž se referát odkládá na další týden. Pozitivní stránka věci je následující - mám to alespoň z krku a nemám školu do osmi do večera *yeah*.

Dále je k nasr...štvání, když se na něco opravdu mega těším *k*počuraní* a ono to nakonec nevyjde. Tak třeba, chci na design blok, komplikace, komplikace, prdlajs bude. Utěšuji se tvrzením "... ale tak, příští rok určitě!" Jestli ne, tak se zavrtám do země a vylezu někde v Austrálii a budu soužít s přírodou a hrát na dingeridoo *me*gusta*.

Jináč... se snažím být co nejvíce v klídku *klidáčku* a přistupovat ke škole s pohodou. Divím se, jde mi to, super, Nektarinko, jsi vážně klasa *klasoidní*tvor*.

Pozastavuji se nad jednou záležitostí - paření. Party hard jako studijní style. Nejsem škarohlíd *úzkoprsec*, ale abych chodila každý týden někam do klubu o kterém stejně většina tvrdí, že je, slušně řečeno, napr a nebo i kamkoli jinam... každý týden je na mě moc, proboha, chci se aklimatizovat, soustředit, možná i rozjímat,... nejsem zkrátka klasický pařící typ člověka.
Pořád mne hlodá červík pochybností ohledně sama sebe. Jsem vážně děsná, někdy nevím, jak tu extrémní kritiku zastavit, někdy si připadám vážně *psycho*.

Musím uznat svou hloupost *magor-magor*, nutící si myslet, že náměty na články nemám. Mám. Mám jich dost. Nechci to svádět na školu, ale ano, může za mou neaktivitu mozku, v sekci blog mám blok. Potřebuji stáhnout program na odblokování, možná aplikace *kladivo*do*hlavy* nebo tak něco. 

Odbočka do světa vinted, všemi známý blešák s ještě známějším fórem. Co některé holčiny řeší je... mazec *masakrózní*levely*. Nebudu jmenovat konkrétní debaty, posuďte sami a někdy koukněte.

*********************chyba není na vašem přijímači, v klidu a míru vstaňte od monitorů a... po chvilce si zase sedněte, abyste u toho počítače nemuseli stát.


Mějte se suprově *epesně*
Vaše dnes skrytě vtipná blogerka