8/17/2015

Slavní neslavní

... jak moc sdílet svůj život se světem...

Zamysleli jste se někdy nad tím, jak slavní sdílí své životy někdy až s celým světem? Víme o jejich láskách, rozchodech, trapasech, nezdarech, bolestech,... i když mnohým dojde, že jsou jejich životní příběhy médii přitažené za vlasy, někde se objeví asi i zrnka pravdy. Tato zrnka se donesou k nám, běžným smrtelníkům v nějakých bulvárních plátcích, jejich život máme jako na talíři... a co blogerský život? Sice se nepodaří sta tisícům blogerkám prorazit tak, aby jejich život byl pod takovým drobnohledem, ale jakkoli větší spektrum čtenářů zajistí jisté sdílení života nejen s virtuálním světem.

... není to poprvé, co se zamýšlím nad skutečností tvrdící - tvůj blog je čtený holka, užívej si to :D
Jsem strašně moc ráda ♥ ... jen mne hlodá zkušenost, kdy jsem psala o jednom klučinovi, mlžila jsem, neurážela ho, ale on to bohužel pochopil jako takový útok na jeho osobu, na jeho jednání a já byla bombardovaná jeho kamarádkou, co jsem to za mrchu, že si dovoluji tohle napsat o tak hodném klukovi. Bylo to v době, kdy byl můj blog velmi anonymním místem, jen hrstka lidí v mém okolí o něm věděla. Od té doby jsem hodně opatrná koho do svých článků zahrnu.

***
Čím více lidí vás zná, čím více o vás ví, tím více je šancí vám ublížit. Kdosi mi nedávno řekl, že je to dobré, má ostražitost mne svým způsobem chrání. Jako téměř ve všem i tady je důležité hledat určitou míru. Bývala jsem hodně uzavřená, mívala jsem velký strach z otevřenosti a případných ublížení. Nedělalo mi to dobře. Jedna velmi pozitivní věc z mé uzavřenosti vzešla - můj blog :) ... nebýt "krunýře" okolo mne nikdy bych si neukrojila svůj kousek virtuálního světa a nedostala se vývojem až sem. Své velké nesmělosti vděčím za tisíce slov, slov nepsaných do řádků, do řádků tvořících články, články, které mohou někomu zkrátit chvilku nudy, dání relativního klidu, zamyšlení, snad i špetku poučení,...


FB • Instagram • Ask • Vinted • Bloglovine

Vaše blogerská blogerka