6/04/2015

/ Zprávy ze světa Lady Nectarine

Vítám vás u střípků ze světa pomaturitního žití ***
Dokud jsem nedržela maturitní vysvědčení v ruce, nevěřila jsem, že jsem to dala... úleva.

Cítím se dospěle a zároveň nezvykle. Ale líbí se mi to! :D
Jedny přijímací zkoušky mám za sebou, další se kvapem blíží a moje přípravy jsou vlažné... ne, že by mne to nebavilo, ale dokopat se k tomu, abych ležela při poznámkách, knihách v klidu je náročné. Volno, volno, volno, volno,... prázdninový pocit je táák bezva :3

-
Robotili jste někdy na poli? Tak věřte, že to není žádné leháro. Celé tělo bolí, každý pohyb druhý den cítíte a nedej bože, když se ještě do toho spálíte od sluníčka, jako já, tak to je teprve hardcore. Měla jsem příležitost malé brigády, nejsem fňukna, ale dva dny za sebou bych nedala. A to jsem byla celý den jen na tom poli. Klobouk dolů před starým pánem, který vstává každý den ve tři hodiny ráno, aby podojil krávy, vyvedl je na pastvu, prodal mléko, vyplel pár řádek na poli, šel pro krávy na pastvu, opět podojil,... a to všechno už léta. 

-
Věříte na víly? Měli byste, protože podle Petra Pana, díky každému, kdo vysloví, že nevěří na víly jedna víla zemře. Jedna melancholická zastávka v dětství... :)

.
... a mimochodem, letos bude nové stvárněné Petra Pana, tak to jsem zvědavá, jak to zmáknou.


_
Jsem taky jen člověk a zhřešila jsem... a nestydím se za to, protože jsem mylná a vím to. Námět pro další článek, těšte se.

_
Jedna podstatná věc je při starém - platím opět pokutu v knihovně :D
K tomuto raději nic více nenapíši, nemohu se obhajovat ani tím, že mám spoustu knih kvůli učení, takže tak.

_
Úplně jsem se zamilovala do jednoho seroše ♥, možná ho znáte... Skins. Nejsem vůbec seriálová, nedám dopustit jen na AHS a tento seriál, který jsem sledovala již před nějakou dobou a teď, jako formu prokrastinace, sleduji dále. Ty poslední série nejsou k sehnaní s titulky, mé anglické já jde do střehu.

_
Vlivem stresu, prokrastinace, atd. mé tělo zvětšilo hmotnost. Ne, závratně, ale... cítím to na sobě a nelíbí... budu na sobě makat a to už vážně :D

_
Chtěla bych poděkovat svému příteli, že s mou maličkostí tento měsíc vydržel krásný třičtvrtě rok :)
Podle mého je docela záhul vydržet s osobou jako já - někdy ani já se v sobě nevyznám, jsem někdy přehnaně náladová, ubulená, nakrknutá,... a kdesi cosi... děkuji ♥

_
Bude mi chybět střední, její masivní vrata, nedobytnost jako u pevnosti, klášterní chodby, závan její neblahé kuchyně, umělecký duch, názory učitelů, kterých si vážím, moje milovaná třídní, kolektiv, který byl mou výzvou, bojem, životní zkušeností a pocitem blaha, lidé, ode mne odlišní a zároveň moji milovaní, kteří mi byli oporou, láskou, ramenem,... ano, vážně, bude mi chybět střední škola :)




Navždy Vaše