5/03/2015

Maturitování

Jsem uprostřed... šíííííííííííííííííííííííííílenství... mám... bobky před písemnými.

Ani jsem neměla v plánu nic psát. Chtěla jsem se ozvat až po maturitním shonu, až budu opravdu ready pro pořádný článek. Ale mé já potřebuje oddech a úlevu v podobě vypsání se.

†madness returns† | via Tumblr
Poklidná atmosféra obrázku k navození poklidné atmosféry v mém těle :D

Nebudu vypisovat, jak se strašně bojím a tak, to je myslím, že více než zřejmé. Co je nejhorší, tak to, že jsem spořádala během chvilky sušené datle, kolečka belgické čokolády a pořádnou hrst buráků, které jsem pracně loupala v sobotu snad tři hodiny.Pod vlivem stresu se snažím uklidňovat jídlem a jakmile půjde zítra opravdu do tuhého, tak do sebe naopak nic nedostanu. Ať už to mám za sebou, prosím :(

Aby jste byli v obraze - zítra v 13.00 mne a ostatní vyvolené maturanty čeká slohová práce z AJ. 
V úterý od rána celý okruh ČJ. 
A poslední zkoušky jsou určeny na středu, kdy všichni pozvedneme pera k didakťáku z AJ.

... bože... bože... učení mi leze snad i ušima, bože...!!!

 Jsme asi všichni za jedno, že letos je na nás vyvíjen větší tlak, než letošní roky, díky jistým změnám v obtížnosti a celkovému přehledu historie literatury, autorů,... jo, je to na prd, když víte, že loni nebo předloni byste zcela jistě uspěli, ale letos se na vás chystá něco údajně těžkého, takže se připravte na tyto podmínky. -_- Potřebuji MEGAkoňskou dávku chytrosti, selského rozumu, odvahy, klidu,... styděla bych se, kdybych nějakou částí neprošla a někteří individua co znám ano :D - nikoho rozhodně neurážím, jen... kdybyste věděli jaké lidi mám na mysli dali byste mi za pravdu, že by měli pro své vlastní uvážení zvážit, jestli mají jít k maturitě. :)

Držte mi palce, drazí! :)
... a koho také čekají tyto tři náročné dny, budu vám také držet palce :))

Mějte se... fajnově :)

Vaše streslá blogerka