8/11/2014

▬ Hurt sentence ▬

Zase jeden článek k zamyšlení... 

Věta zaručeně devastující ženské srdce: "Nikdy jsem si s tebou neměl nic začínat, teď toho lituji!" ... zatraceně zamrzí.
Happily ever after starts here♥

Ne, že bych takovou větu slyšela od bývalého já, ale případů okolo mě bylo. Jako v nějakém romantickém slaďáku, kde se zhrzený muž snaží zaútočit na citlivou stránku. Až je mi z toho špatně.

Neříkám... i my holky dokážeme ublížit, když opravdu chceme. Ale tahle věta je od kluka, co vás "měl" před krátkou dobou (no, "měl", no) milovat, ztělesněná podlost. Ano, jsem ze staré školy. Gentlemani a charakterní kluci jsou dnes velmi ohroženým druhem.

Zapoměla bych na všechny věty, kterými se snažíme uklidňovat, ve smyslu zapomnění na křivdu této věty a fakt, že není snadné najít rovnocenného partnera. Ten člověk si evidentně buď nevidí do pusy, do srdce, do hlavy, do pr*ele,... - moje pocity, nemohu si pomoc :D , nedokáži pochopit, jak může kdokoli vědomě ubližovat, což vysvětluje, proč se tím vůbec zabývám. I když vím, že lidé byly, jsou a budou opravdové "mrchy", stejně jejich mentalitu mám vy víte kde. Tragédi.

Budu se na Vás těšit příště u určitě lepšího, veselejšího tématu :))
Vaše přemýšlící blogerka