7/24/2014

Myself

Někdy je důležité být sám... utřídit si myšlenky... sesumírovat pocity...

Find who truly love you

Jak je těžké naučit se trávit čas sám se sebou? Velmi. Najít si čas pro přátele, rodinu, partnera, koníčky,... to je tak nějak náplň trávení času každého z nás. Jen... někdy je třeba si najít chvilku pro sebe.
Někdo si řekne, co je na tom. Ale podstata je v tom, že někdo zkrátka neví, co dělat, když je sám. Copak se musí pořád něco dělat? Jet na plný plyn? A potom jsme vyčerpaní, přemrštěně litující,... stop!

Přestavme si situaci: rozchod s partnerem. Najednou nám vypadne "někdo" z "časového plánu" našich dnů. A teď, co s tím časem? Prošla jsem si, není to procházka růžovým sadem, ale jako všechno zlé, co se Vám v životě stane, je i tohle lekce. Z vlastní zkušenosti vím, že možností, co dělat, je hafo. Ve spojitosti s nadpisem článku a celkové myšlence článku bych volila - od jógy přes pillates až po běhání, relaxování, psaní, čtení, focení, vymýšlení vynálezu, který ani nemusí fungovat, navrhovaní designu - od počítačové grafiky, po udělání ilustrace na přebal své oblíbené knihy, vařit, zkoušet se zajímavě nalíčit, natočit bláznivé nebo hudební video, redesign oblečení, navržení a ušití oblečení,... vidíte? Je toho tolik, cokoli vás jen napadne, tak zatrsakr, nesmutněte nad něčím, co nejde změnit a seberealizujte se. Musíme na sobě pořád pracovat, učit se, poslouchat, naslouchat, nestát na jednom místě - mít svůj vlastní osobní růst. A na tom se nejlépe pracuje v soukromí, kde vám nikdo do ničeho nekecá ;)

Berte to jako pomocnou ruku. Pomocnou ruku, která by vás měla navést na cestu, na které se nebudete cítit sami. Podívejte se okolo sebe... kdo vás má rád, kdo vás miluje. Je dobré najít si chvilku pro sebe, ale zároveň trávit čas i s lidmi, kteří vás mají nade vše rádi. Zdá se vám to zamotané? :D ... ale ano, máte pravdu :D ... člověk žije ve smečkách, ale zároveň potřebuje svůj vlastní prostor. Každý ten svůj prostor má individuální.

Shrnuto: chtěla jsem tady poukázat na miláčky, co neví, co s časem a bojí se ho trávit o samotě. Pořád je okolo nás přece tolik možností... :*
A mé řešení: dělejte cokoli vás napadne, čas od času vypněte a užívejte si sami sebe! :))
♥♥♥

s láskou Vaše blogerka