7/28/2014

♪ Máj mňůzik story

... a tak se mé já nedokáže odtrhnout od nové desky Lany Del Rey. Asi jsem se opravdu zamilovala ♥♥♥



Hudební průmysl mě baví. Řada inspirace, originality jako v dalších uměleckých odvětví. Jen... poslouchejte "máj mňůzik story":
Nedávno jsem koukala po dlouhé době na televizi. A jak jinak, než že jsem sjížděla hudební stanice. Přepínám, přepínám,... a ono pořád nemohu narazit na nic, co teď poslouchám. Buď samé ohrané hitovky, hrající pořád dokola nebo zcela pro mě neznámí interpreti. Buď stárnu, puberta už vyprchává - už se mi nechce jít jako ovečka stylem žebříčků v hitparádách or... mám stále vyhranější hudební vkus.
Upřímně doufám, že platí ta druhá možnost. A tak nějak si myslím, že tomu tak opravdu je. Vybírám, poslouchám, naslouchám textům, případně googlím překlady, pozoruji její vliv, přemýšlím o pocitech autora při psaní i poslechu písně, pocity mé,...
Lana, Kasabian, Artic Monkeys, Katy B, Marina, Florence, Gorillaz,... jen výcuc aktuálních hudebních lásek, ke kterým se stále vracím, i třeba s letitými odmlkami. 
Ale zpět k Laně. Její Ultraviolence je... aaaaach... boží záležitost. Její debut + nové počiny mi v mptrojce budou znít do aleluja...
Dodatek - co na tom, že poslouchám i klavírní, orchestrální skladky? Mozart, Bach,... nejsem šílená, pouze svá :D
Dodateční dodatek dodatku - mám ráda i jazz :))

Na vědomost se dává, že v domově důchodců mi bude hrát hologram-Lana + všichni ostatní, co jsem vypsala :D

...věnujte hudbě svůj obdiv, jakékoli, která si Vás získá...
Vaše blogerní blogerka