7/09/2014

Holiday time, our time

Ahojte, drazí :))
A máme tu prázdninový čas, plavky na sebe, nanuk do ruky a jedeme bomby! :D
... i když... dnešní počasí teda vůbec nepřeje... já měla tento článek už napsaný ze začátku prázek, po mých narozeninách, promiňte, neberte to jako buzeraci špatného počasu-nečasu. :D


Nesedět doma, užívat si... jo, to si plním. Tedy, snaha je a obrovská. Opravdu nechci své "poslední" prázdniny, jako takové, promarnit, s tím, že na mě čeká náročná příprava na vysokou školu a zkoušky z dospělosti. I když bych neměla na učení vůbec myslet, nemohu si to dovolit. Přípravu, ani na jedno, nechci podcenit. Na druhou stranu jsem se podívala zatím jen na jeden předmět, za což bych se měla stydět, ale nestydím a nějak mě to, nemohu jinak, než že mě to prostě se**re :D . 

Tyhle prázdniny jsou už od začátku legendární, mám vůli udělat snad cokoli, abych se posouvala dál a dál... životně :) ... Jeden z obřích důvodů, proč jsou tak úžasné, už od začátku, jsou moji přátelé. Nejen, že ti opravdu nejbližší, jako i počítám rodinu, jsou při mě a jejich narozeninová invaze 3. 7. na mé devatenáctiny, se zapíše do mé životní kroniky :D , ale i ti ostatní, kteří opravdu stojí za to... no, zkrátka miluji ty, co mě milují a ty, co miluji mě, miluji ♥ :D - nemyslím na nikoho z těch, co jsou okolo mě a jsou... necharakterní. Ty vypouštím, protože těmi se zabývat je, už vážně, na... pěkně velký, koňský prd :D . Radím Vám, drazí, dělejte to také tak ;))

Na nové články bych si čas opravdu udělat teď měla. Vím, jsem v přidávání strašná, slyším Vás až sem: lemra jedna, líná jak lenochod, co si to dovoluje pořád slibovat a neplnit,... :D ... já vím, vím, jen prostě jsem bohém, no, jsem divná, jsem prostě taková, ale takovou mě máte rádi, ne? ;)) :D ... nekonvenční, nepředvídatelná (jak se to vezme), zrzavá lady s nádechem tajemna... :)

Miluji Vás!
Vaše, ne, nějak extra, ale přece jen svá
blogerka