5/08/2014

# Viva la design!

Moji milí a úžasní! :))

Mám k designu velmi blízko, a tak jsem dostala chuť sepsat, něco málo, o jedné z jeho cest... (ne, opravdu nevím, jak to inteligentněji popsat :D )
=
Design je všestranný umělecký zážitek.
Designu nejde uniknout...

O svém chtěném, budoucím bydlení jsem, již, článek psala, ale úplně jinak, byl pojat. Teď je tady jiný, vytuněnější, aktuálnější a Lady Nectarinštější článek. 

Taková má pocta designu obecně, ale konkrétněji se zaměřím. Co mě přimělo napsat tento článek? Náraz na jeden e-shop s designovým zbožím s nádechem severu a industriálního stylu. Industriální styl mě začíná, čím dál více, bavit... mým velkým snem je mít dost peněz na to, abych si mohla zařídit bydlení, podle jednoho určitého stylu, propojení krásy, jednoduchosti a rodinného krbu :))






.........


V našem městě stojí jedna slavná továrna... její staré haly. S mým bývalým přítelem jsme snili o tom, že tam budeme jednoho dne bydlet... můj ateliér, jeho sklad na zbraně,... :D zkrátka klasika, snění každého, nenormálně úžasného, originálního páru. Ještě dnes mám nutkání se sebrat a prostory pořádně prozkoumat... kéž, by to šlo. S ním ano, dostal by se prakticky úplně všude, ale já sama, jakožto na prd ninja, bych ztropila přinejmenším skandál, při nejhorším poplach. Za mnou, vše se bortí, všechno cinká, nic není na místě, jako před mou existencí, na konkrétním místě (ještě inteligentněji popsáno -_-). Mé prokletí, no... :D ... + Krásná, velká okna, celá průčelní skla. Nádhera. :))

Asi bych měla začít šetřit. Pár mega by se hodilo. Ale vysvětlujte to mé maličkosti... obalovat nervy čokoládou jí už nebaví, teď je na programu shopping mánia. Má a mamky peněženka je ve vysokém ohrožení. Kde je mé prasátko Herold? ... ach, ano... včera mu vypadl špuntík, zkolaboval na "vypeněžení". A kruci... budu si muset adoptovat jiné prasátko, více hlídací, mé těžce našetřené "drobásky" (jestli se takové vůbec dá sehnat).

Industriálnímu stylu zdar! ;)

...děkuji za vše, mějte se překrásně :))

Vaše nemocně utrácející blogerka