4/05/2014

× Vztahy and more ×

Má mnohodenní rekonvalescence pramení z dohnání mé maličkosti, virtuálním světem... v překladu: někdo se našel v mém článku... a nebylo o něm psáno špatně, ale ani ne dobře... a tak se má maličkost omlouvala a omlouvala a následně na to, rozhodla o ústupu. Radím Vám, pište s rozumem, ne jako já. Tímto je za tutou věcí pro mne udělána velká tečka a nazdar.

Not Only Photos Set13

...................... A teď z jiného a snad i příjemnějšího soudku... mé šťastné období (zaplať pánbůh ;)) trvá, z toho vyplývá, že jsem šťastná, ale bohužel je tu i odvrácená strana, a to, že papam, papama a paapaam. No, prostě žeru jako utržena ze řetězů, co bych se s tím prděla... :D = tloustnu. Ano, ano dámy a pánové, Evička nám kyne a to jako I donť like it! Zdravý životní styl jde skoro pořád stranou, pravidelný příděl koblížků a čokolády je pomalu pro mne smrtící kombinace... dobrovolně nepovinně se ujídám k mému stokilovému já. Co s tím? Konečně najedu na ZŽS, tož to, už jako opravdu vážně.  Tak takhle se na mě musí. A tvrdě, žádné výmluvy, prokrastinace zalez, běhání zdar a nazdar nesmyslnému přejídání, po kterém je mi stejně špatně. Takhle to dál nejde, musím jít už konečně do sebe... a to se netýká jen tohoto, ale i např. školy. No, nic, to budu spolu s Vaší společností mapovat a vy budete můj odborný dohled, zlata moje ;))

Jinak, aby jste rozuměli: je vědecky dokázáno, že většina žen, v krásném období vztahu se vůbec nehlídá v jídle. Naopak po rozchodu začne. A čím to? Protože, když je žena ve vztahu šťastná, má svého muže, který ji miluje takovou, jaká je, nepotřebuje hlídat a omezovat, kašle na všechny zdravé zásady. Ale, když je v porozchodovém období začne se více hlídat, chce někoho nového "ulovit" a drží různé diety a zásady zdravého stravování. Nejsme všechny stejné, samozřejmě. Některé z nás zajídají smutek z rozchodu, takže zase tloustnou... je to individuální. Vědci zjistili, že u drtivé většiny převládá ten první případ a já mezi ně, i přes můj vnitřní odpor, patřím. :) 
A jak je to u Vás? ;)

mějte se překrásně :)
Vaše vymletá blogerka