4/08/2014

| Chitchat about chat |

Krásné úterní odpoledne, for everyone! :)

... jsem tak nějak v neidentifikovatelné náladě. Chtěla bych se pustit do tutoho a támhletoho, ale mé srdce ve skutečnosti prahne jen a jen po focení. Chci fotit, fotit a fotit! :D --- naštěstí zítra jedeme se školu na jakousi exkurzy po výstavách, ani nevím, kde všude se zastavíme, ale nesmírně se těším na to, že zase provětrám Leonarda a pořádně se ufotíme do němoty! Celkově se na zítřek těším... ;)

... vím, že jsem xkrát slibovala, že budu přidávat na blog své fotky... jsem strašná v tom, dohnat se je natahat do počítače... a poté malinko vylepšit... je to jen pár dnů, co konečně mám nainstalovaný pořádný program na úpravu fotek... a teprve se osobně rozkoukávám po všech možnostech, které mi tento program dává, i když jsem docela ostuda, protože jsme se v něm učili ve škole, hodně jsem v té době chyběla a tak mám jen opravdu takové ty základy. Dejte mi čas... ;) ... mezitím se připravuji na jeden šok, který vám uštědřím již brzy! :* ... ale nebojte, těšte se... ;)

Dále tu mám jednu novinku: založila jsem fb stránku, která má sloužit (možná) k lepšímu přístupu k novinkám na blogu. Spíše asi u mě, tedy u mě na blogu... ježiši... tak jinak: celkově, u mě a pak konkrétně, u mě na blogu :D



Toť vše z mého aktuálního rozpoložení :)

mějte se krásně a nádherně zároveň a užívejte jara
Vaše hozená do klídku blogerka