3/21/2014

× UnImaginary ×

Nádherný (konečně, lidi, já myslela, že se roztaji, jak sněhulák na pláži na Maledivách, že se tohoto slavného dne nedočkám :D) páteční den, přeji všem, zlatým čtenářům, kteří hypnotizovali monitor: "Kdy zase konečně vyjde článek u Lady Nectarine?" ;)

... přináším, něco málo, ze svého aktuálního rozpoložení...

Když jsem se včera přistihla v koupelně, že si prozpěvuji, zarazila jsem se... kdy jsem si naposled prozpěvovala? Už si ani nepamatuji, kdy to bylo. Uvědomění, které přináší zjištění... dlouho jsem necítila ten správný pocit štěstí, který mi dává do žil sebevědomí, sílu a odhodlání, jako právě teď...

Keep Calm ^^

Abyste rozuměli, ne, že by mě netěšila má rodina, přátelé,... ale podstatný rozdíl je, teď tady, v něčem jiném. To je tak, říkáte si, že na milostné vztahy na dlouhou dobu kašlete, ale stejně neovlivníte, chod událostí. Co se má stát, stane se. Jen ty rozhodnutí, na cestě životem, jsou naše. Chopit se šance, nechat ji rozplynout, vzít ji do svých rukou a vytřískat z ní, co to dá, při cestě, za těmi správnými pocity. Byla jsem ze začátku strašný skeptik, přece jen, bolest v srdci je sice už tupá, ale nezapomenutelná.
Abych to shrnula... nelituji, tedy, nikdy neříkej, nikdy, so... ale jsem šťastná. Je to zvláštní, konečně opravdu šťastná s člověkem, kterému na mě opravdu záleží, dokazuje mi lásku, všemi možnými způsoby, od růží, přes slova, až po puštění mé maličkosti do svého života.

... a tak jsem měla potřebu, napsat tento krátký článek. Jen tak, bez velkého významu a účelu. Prostě jen tak :))

mějte se krásně a nádherně zároveň, zkrátka jen tak :33
Vaše, právě se nacházející v jiném vesmíru
blogerka