2/26/2014

@ Jasnovidcování

V naší škole je už zaběhlým pravidlem, učitelského, jakého si, promlouvání do duše.
Byla jsem v hledáčku tohoto pravidla několikrát a nemohu říci, že mi to nějak vadilo nebo pomohlo, protože člověku jdou věci jedním uchem dovnitř a druhým ven, ale nějaké střípky přece jen ulpí v paměti.
Zrovna nedávno... "Byl bych rád, kdyby jste každý měl své stránky nebo blog, kde byste zveřejňovali svá díla"... :D Musím uznat, že mě to malinko zaskočilo, škubla jsem sebou! :D Že by má domněnka opravdu byla pravdivá? On je snad opravdu napůl jasnovidec... :D


Jinak si myslím, že by má díla nějak neoslnila (a to ze mne nepíše malé sebevědomí, ale tak nějak nepotřeba čelit případné přehnané kritice, které jsem někdy vystavovaná právě ve škole. Hold, jsem STYDLÍN! ;))
Never say, never... když se mi něco opravdu povede, proč to sem nedáti :)

Jinak jsem strašně ráda za Vaší nepřekonatelnou podporu v komentářích a tímto bych Vám chtěla poděkovat... na některý z příštím článků se těšte na první "Giweaway" na tutom (ano, Hani, tutom! :D) blogu, doufám, že i když nemohu obdarovat mnohé, někomu přece jen udělám radost a když půjde vše, jak má být, bude repete ;)

... s tím, že jsem blog, poslední dlouhou dobu, dost odbývala, vím, že odezvy ode mě a tím pádem i od vás byly dosti malinkaté... mrzí mě to, ale opravdu se nemohu rozpůlit. Rozhodla jsem se, že nebudu blog tolik tabuizovat a tím pádem mám už nějaké slíbené parťáky, kteří mi pomohou s připravovanými projekty... ;))

mějte se zatím krásně a nádherně zároveň
Vaše utahaná blogerka