2/14/2014

¤ Fuck Valentine! ¤

UPOZORNĚNÍ!
Článek je napěchován anti-Valentýnskou tématikou! Pro milovníky tohoto svátku, prosím, nečíst!! Riziko zástavy mrkacího reflexu vlivem toho, že autorka článku sepsala čiré zlo, do tohoto článku!


Nechce se mi ani věřit, že se rok s rokem sešel a je tady zase ten, s prominutím, pojebanej valentýnskej svátek. Já z toho vážně nemůžu... negativita mě přepadá jako blázen a na vině není jen to, že se mi normální láska, tak nějak, vyhýbá obloukem. Jde o to, že projevovat vzájemné cukrbliky, by se mělo průběžně. Nesnáším, když mě někdo do něčeho nutí a tohle úplně svádí k tomu, abych si myslela, že mě výrobci, prodejci, reklamy a celkově média, nutí ke koupy nějaké blbůstky se srdíčkem a nápisem - I love you. Navíc nemusím kýčovitou romantiku, ale obdarovat někoho něčím vkusným, to je věc, čistě na každém z nás.
Je zajímavé, že to vlastně ani svátek není. U nás prakticky tradici nemá, přišel ze západu, jako Santa,... to jenom se nějaká partička světových chytráků rozhodla na nás vydělat nějaký ten dolar, euro navíc.
Moc se omlouvám, za tak negativní postoj, ale vážně mi svátek sv. Valentýna nepřipadá jako pravý čas pro vyznávání lásky. Ten čas je daný pro každého z nás jinak... je na nás jak s tím naložíme.

Slavte si svátky, o kterých víte, že vás učiňují šťastnými.
Můj názor je jen můj, takže slavte Valentýna, když Vás ten svátek, nesvátek prostě baví ;))
... ale prosím... happy Valentine's day ode mne nečekejte...

s láskou
Vaše antivalentýnská blogerka