12/22/2013

Kino–fanatik

Nádherný zimní den přeji :)) (jasně, že ne, zima je na prd, ale snažím se trošku povzbudit vás, i sebe, no, hlavně sebe).
Za okny žádný sníh... sluníčko chvilkami vysvitne... jako kdyby se počasí zase mělo chuť změnit na podzimní... žádný med.
Abych přežila počasí, Vánoční shon atd., našla jsem si svoji další "úchylkovou" odreagovací terapii...

Poslední dobou mám strašnou chuť chodit do kina. Sama. Jako kdyby mě to určitým způsobem, házelo do pohody. Rozhodně nechci vzpomínat na doby, kdy jsem tam chodila s "ním" (nostalgii a melancholii se sice neubráním, ale co můžu dělat), ale vážně mi to svým způsobem pomáhá. Člověk si sedne (jasně, sám... v kině... někdo by na vás mohl koukat, jako na teroristu, který se snaží celé kino zajmout jako rukojmí a požadovat po vaší rodině výkupné, ve formě mega balení čoko-sušenek) a ponoří se do děje, který vás přenese úplně jinak, než jste. Jako naposled: Hobit! ;)) Nádherná příroda, zpracování, příběh, fantazie všude okolo,... krása :)) Jako další oběť mám zálusk na český film: Rozkoš. Je to takové drama o vztazích a touhách spojené s nimi... něco aktuálně pro mě. Takový zmatek ve vztazích jsem snad nikdy nepocítila a tak nějak tuším, že se malinko v hlavní hrdince najdu... sama, toužící po lásce, zmatená tím, co doopravdy potřebuje,... uvidíme, jestli to bude takový odvaz, jako si teď myslím :))

Merry Christmas everyone! | via Tumblr

Vánoce se ZASE nezadržitelně hlásí o prvenství v mém "nabitém" programu... ach, jo. Už v úterý je štědrý den a konec roku na spadnutí... ani jsem nestihla pořádně zareagovat na ten počátek Christmas-bláznění... Ne, že bych Vánoce neměla ráda, ale to řešení, co komu dát a jestli vůbec, máme doma nakoupeno dost, abychom přežili o svátcích, kdy je všude zavřeno (to šílí vždycky mamčice, snažím se ji uklidnit... marně), i když se stejně někde najde obchod, kdy chtějí ještě něco málo z Vánoc vytěžit, takže otevřeno mají,............ a miliarda jiných věcí... nikdy jsem na to nebyla a zvlášť teď, když jsem měla v hlavě dočista jinačí věci, mám tak nějak svázané ruce. Doufám, že Vy jste na tom mnohem lépe :))

Přežijte Vánoční shon ve zdraví! ;))
Vaše ulítla blogerka






PS. Ráda odpovím na případné dotazy tu: http://ask.fm/LadyNectarine. Spousta lidí ask odsuzuje, jiní ho vychvalují... chci zjistit, jak na tom budu za čásek já :D