10/30/2013

Blogová droga

Když jsem jela včera z Prahy, přistihla jsem se, že si v duchu přeříkávám, jakýsi článek... to už na mě začíná být vidět absence blogové aktivity... :D

Facebook

Mám před sebou posledních pár dnů volna, které mi můžou závidět ti, kteří nedostali ředitelské nebo jiné povolení být legálně doma. Jsou to snad první prázdniny, u kterých odpočítávám dny do konce... poněvadž můj drahý člověk je pryč, jako kdyby mi pořád něco chybělo... věřte mi, jako kdyby mi mělo každou chvíli hrábnout! :))

láska | Tumblr

A snad největší novinkou ze všech je to, že celá naše famílie čekáme na nálož kotětí invaze, která nás čeká cca za měsíc. Juj! Kolik těch malých, roztomilých zázraků asi bude?! ;)

Jinak si mnozí z vás mohli povšimnout, že jsem zpřístupnila svůj profil na fb. Je to šance pro všechny, kteří by se chtěli mé maličkosti na něco "osobně" zeptat, spojit se,... ;)
Záměrně nemám fanouškovskou stránku, protože... přece jen, když budu s vámi sdílet některé věci, které by někteří moji "známí" číst nemuseli, je toto pro mne výhodnější řešení :** :D
Fb beru jako prostředek k tomu být vám blíže, snáze vyslechnout vaše požadavky a připomínky. Počet přátel pro mne nikdy nehrál roli (všichni víme, že opravdoví přátelé se berou jinak, číslo na fb je jen číslo), nepřidávám si každého mimozemšťánka, ale ráda se trošku virtuálně poznám s novými tvářemi ;)) Nechci, aby to vyznělo jinak, než chci :D Zkrátka mi můžete všechno, co máte na srdci napsat do zpráv a uvidíme, jak se nám tento systém osvědčí, no :** ;) O ofiko fan stránce se můžeme možná začít bavit časem... ;)

Miluji Vás!! ♥♥♥
Vaše umolousaná blogerka