9/01/2013

V příjemném opojení smyslů

Měla bych si naplácat.
Slíbila jsem si, že i kdyby trakaře padaly, na chleba nebylo, budu zveřejňovat každý den jeden článek.
Takže dnes čekejte rovnou dvojtou porci článků, na usmířenou :))

~ ♥ | přes Facebook

Tohle období není moc přívětivé pro jednu mou kamarádku, tak ji prosím držte palce, aby všechno zlé ustála a měla se fajn :)

Po mega dlouhé době jsem mrkla na GFC a co nevidím? Blížíme se k 70ti pravidelným čtenářům! Tak mi to nedá a podívám se na Bloglovin a... 34 čtenářů! Ani nevím, jak vám mám všem poděkovat :)) Jste miláčci ♥ Po pravdě jsem nikdy neměla s bogováním velké plány, psaní mě baví a v budoucnu, je to jedna z mých milovaných možností, bych se mu chtěla věnovat i profesionálně, nejlépe v redakci. Pro někoho by toto nebyl úspěch, ale já si nekladu za cíl, abych měla tisíc čtenářů. Je pravda, že jsem měla pár čásků, kdy mi to nedalo a přemýšlela jsem, jestli má cenu psát, když návštěvnost klesá, ale... nevydržela bych nepsat. Když ne blog, tak slecna.info... nebo existují i jiné cesty k psaní pro pisálka jako jsem já :)

V mém příjemném opojení smyslů vám všem slibuji soutež, ve které se budu snažit obdarovat někoho z mých, ať už nových nebo starých (to zní hloupě, tak řekněme stálých :D) čtenářů :))

 
Mám vás ráda ♥
Vaše milující blogerka