9/26/2013

Mimoňový příspěvek

Tak tento příspěvek, jsem měla napsaný již včerejší den, ale potom... stalo se mi něco nádherného a chtěla jsem to naplno prožít, možná, že se vám i svěřím, jestli to nakonec dopadne dobře :D, takže se omlouvám, že zveřejňuji až dnes ;)

Já budu mít z té češtiny hlavu v pejru... jedenáct stránek zajímavého čtení o literatuře za 1. světové války... baví mě dozvídat se nové věci o spisovatelích o jejich životech zajímavých dílech, ale když máte před sebou 11(!) stran, které se prostě musíte naučit, protože máte u hodné paní učitelky již 2(!!!!!!) kule, protože vám prostě trvá déle pořídit si čítanku, díky situaci♥, do které jsem se sama dostala. So hard situacion!

A já: "No, takže se budu už od začátku snažit, učit se už ve třeťáku (prvák a druhák bylo učení out) k matuře tak, abych měla alespoň nepatrnou šanci ji udělat a odměnou mi bude super prospěch." Leda píííp...
Štve mě to! Nikdy jsem nebyla šprtka, ale chtěla jsem se učit průběžně, aby to k něčemu potom bylo, no a... zase nic. Ale úplně se nevzdávám hoši! Stále bojuji!!! :D Uvidíme, co z toho nakonec bude... ;)

keep the secret | via Tumblr

A jak jste na tom se začátkem učebního zápřahu vy, zlata moje? :))

Vaše stresující se blogerka