9/17/2013

_Hard work, baby!_

První ofiko pracovní den je za mnou přátelé!
Bolí mě záda, ale jinak jsem strašně, strašně, strašně, strašně, strašně, strašně, strašně, strašně, strašně, strašně, strašně, strašně, strašně ráda, že tam mohu býti.
Škola je "fajn", ale praxe... :))))

Daredevil ✔ | přes Tumblr

Kdo si myslel, že jsem odešla ze školy a zapojila se do pracovního procesu, tak to teda fakt ne, zlata moje.
Odpočítávám dny, kdy budu mít konečně doma svého miláčka a tuto dobu mi praxe náramně zpříjemňuje + spolupracovnice, má kamarádka ze třídy ;)
Já ani nevím, jak mám poděkovat všem, kteří čtou mé články všude možně a potom mi i napíší, jak moc se jim články líbi... DĚKUJI, JSTE MILÁČCI! :**

Strašně se mi chce napsat jeden můj osobní názor na nový klip od zpěvačky (kterou zná, snad úplně každý) Miley Cyrus. Jako by byl svět zaslepený klipem, který doprovází nádhernou, srdcovou písničku, která má smyslnější text, než mnoho infantilních ohraných hitovek dneška. No jo no, je nahatá na demoliční kouli... jo, taky mi spadla brada, ale Miley je zpěvačka, celebrita, je potřeba zaujmout, co největší spektrum lidí, aby se v rádiích, v televizi v dnešní době vůbec hrála. Je to zlé, ale je to tak. Takže když dokonce Leoš Mareš v rádiu mluvil o ní, o jejím klipu, dokonce, že si potom broukal melodii... tak, to už přece něco vypovídá. Zaujala a to šlo. Že jí skoro celý svět viděl nahatou, to už je její věc a mezi námi nebylo vidět nic, co by připomínalo "tamty" části těla, takže pohoda, ne? :)) 

miley cyrus | Tumblr

Změnila se, všichni se nějak vyvíjíme, ale ona je sledována celým světem. Jsem taková, že nesnáším někoho soudit, za to, co nosí, co nenosí, jak vypadá, nevypadá, ... pro mě je každý výjimečný.
Budu moc ráda, když připojíš i svůj názor na tuto téma.
Vlastně, co to melu, já sem ráda za každý názor, i mimo mísu! :D

...takže, se mějte všichni rádi, nepomlouvejte se a... mějte se rádi :))
Vaše blogerka