9/21/2013

▬ Fešák Leonardo ▬

Dámy a pánové! 
Dovolte, abych měla tu čest, Vám představit nový přírůstek do naší (ve své podstatě) super rodinky!

No Matter What... | via Tumblr

Jmenuje se Leonardo (po pravdě je jeho ofiko jméno: sir Nikon Leonardo IV., ale pro jeho skromnost ho všichni smíme oslovovat pouze jen Leonardo) a co vám budu povídat, byla to láska na první snímek ♥ :))

Alívio Imediato | via Tumblr

Měla jsem po opuštění fotoobchodu strašné výčitky svědomí... tolik peněz... vysoká je v ohrožení... ale potom, co jsem spolu pořádně seznámili, mě to hnedka přešlo. Dokonce i všichni členové mé famílie, mé rozhodnutí, vzali sportovně a plně mě v něm podporují. Možná že je pro mne, jako pořádného amatéra moc profi, ale... stojí mi za to. Já... chtěla jsem nádherný foťák, dělající nádherné fotky,... splnit sen nejen mě, ale i někomu, kdo stojí při mě v podobě strážného anděla, který na mě dává pozor a kterého moc miluji... "To je pro tebe můj anděli...!"

Tuta fotka mě fascinuje... stála jsem na chodbě, což je docela kus od zrcadla a vypadá to, že jsem přímo v koupělně.... no není to mazlík♥? :***

Trvalo mi jedno jediné odpoledne, abych si vyzkoušela všechny funkce, pročetla návod, atd., ale trvalo strašně dlouho (cca tři dny), než jsem mohla vyrazit do terénu. Počasí je s*.., prostě sviňucha :D Momentálně bych nejraději nedělala nic, než abych držela v náručí svého miláčka, takže se mi ani nechce do školních prací. Kruciš... dá se svést školní neaktivita na nový přírůstek do rodiny? :))

Děkuji všem, za rady ohledně výběru a tak... moc jste mi pomohli, vzala jsem si všechny vaše rady k srdci a nakonec za mě i srdce rozhodlo, děkuji moc.  :))

Takže připravit, pozor, teď!
Čekejte v některém z příštích postů nálož!!
Tuto je takové info o mojí momentální radůstky♥
No, i když každý můj post je nálož, so.... :D

mějte se zatím překrásně
Vaše