8/27/2013

Skvosty Video Music Awards

Každoroční světoznámé udílení cen má své skvostné celebrity v ještě skvostnějších róbách, na které čeká celý svět. Já osobně tedy nečekám ani ne tak na samotné celebrity, jako na ty nádherné šaty ;))


Co jsem viděla fotky ze samotných vystoupení hvěz, tak letošek byla vážně síla a na videa se chystám zaútočit později, protože teď mám před očima jen krásné outfity :))

Ellie Goulding

Ellie to v těchto šatech nehorázně sluší! Líbí se mi, že si chtěla, i přes galantnost situace, zachovat svůj rockerský styl a přitom nijak nevkusně. Boty neruší a rozparek nepobuřuje :))


Lady GaGa

Naše milovaná Lady už poslední dobou nemá potřebu tolik šokovat. Tady je nádherně vidět, že GaGa ví, co dělá, ať už v hudbě nebo v módě. I když šaty nejsou ze zrovna typického materiálu (tuším latex), mají v sobě klasickou eleganci v barvě a střihu. Tleskám! :))


Katy Perry

Popravdě bych to od Katy Perry nečekala. Dlouho o ní nebylo slyšet a cover nového alba, které vyjde za pár týdnů, vypadalo na její novou image éru, která nebude tak šílená, jako ta předešlá. Obávám se, jestli tato nová nebude ještě divočejší. Šaty u mě evokují neskrotnou šelmu na červeném koberci, což mi ani nevadí, ale ty rovnátka... je to poslední dobou docela velký trend, ale někdy je to kapku přehnáno, co myslíš? :)


Taylor Swift

Ach Taylor.... :)) Chci tvou úžasnou postavu, nádherný hlas, andělské oči, vlasy a budu ta největší kočka na světě, které bude slušet i pytel na odpadky :D
Šaty jsou naprosto bezchybné :))


Selena Gomez

Selena vsadila na Versaceno, takže nemohla šlápnout vedle. Jsou úžasně nápadité! Nejvíce dokáže zaujmout nahota v kamufláži a tady je úplně boží :))


 

A aby jsem nechválila jen holky, tak Justin má ode mě také velké plus :)) Nejen, že je ve svých, přes třiceti letech, super sladký, ale má svůj styl, který bych milovala i na svém klukovi :D Ty sošky si právem zaslouží ;))

Toť vše z udílení cen MTV Video Music Awards, očima Vaší nezávislé blogerky :))
Zapoměla jsem na někoho, jehož outfit stojí za zmíňku? Napiš do komentů :))
A samozřejmě piš i své názory na již zmíněné šatstvo ;))
Mějte se krásně a nádherně zároveň zlata moje :)