8/29/2013

Blábol sem... blábol tam...

Z nějakého nepochopitelného důvodu mi přestali fungovat repráčky u notebooku.... že by nějaké znamení toho, že nemám tolik poslouchat ruch okolí? :D

Asi ne... takže... něco mi říká, že bych měla zrekapitulovat letošní prázdniny. Stihla jsem toho opravdu dost, od nespoutané pařby, kde jsem poznala kluky, kterých se asi nikdy nezbavím, přes cestování do krajského města (4X) a Prahy (2X), po zklamání v lásce, která ani nebyla vlastně láskou,... no, byla jsem čiperka :))

Ani nevím, jestli mám být nešťástná z toho, že už se jde do školy. Prázdniny mi budou (jako každý rok, ale letos obzvlášť) chybět, ale strašně se těším (i zároveň bojím), co mi nový školní rok přinese.

Mám období blábolení nesmyslů, i smysluplných věcí, ale zrovna teď se to asi přiklání k tomu prvnímu případu :D
Měla bych článek pomalu utnout, abych nezašla někam, kam opravdu nechci :))

Pořád přemýšlím... kdysi (není to tak dávno, ale přece) mi jedna čtenářka do komentářů napsala, že by chtěla vědět jak se oblékám... nejsem modelka, nevypadám jako ze žurnálu a móda je sice můj koníček, ale pořád se mám čemu učit. Přece jen mě nafocení nějakých outfitů láká a klidně bych do toho šla, jen mít už ten můj milovaný suprčupr foťáček... uvidíme ;) nechte se překvapit, ostatně já se nechám překvapit také :)

cor-te-jos.tumblr.com

Vaše popletená blogerka