7/21/2013

Super, super modelky...

Až se zase některá z nás bude trápit nad tím, jak vypadá, jako první léčbu si musí naordinovat: 1. zadat na googlu: without make up models. U hvězd jako jsou třeba Lady Gaga nebo Rihanna už asi nikoho nepřekvapí, že jsou "vyphotoshopovaní", až to bolí a článků o tom je spousta. Ale co se zaměřit na modelky? Je také jasné, že mají upravené fotografie, ale na molu jsou přece jen pořád krásné.... kouzelný make up :)) Jako mávnutím kouzelného proutku se z "ošklivého" káčátka vyklube nádherná labuť (ošklivého mám v uvozovkách, protože nikdo z nás není ošklivý, to jenom měřítka krásy mají pořád nějaký kecy...).
Stále se musím zamýšlet nad věcmi, které každý den srážejí naše dámské sebevědomí. Úpravy fotek, reklamy v televizi, které říkají, že nás jejich výrobek udělá "krásnější", celebrity, které se beztrestně nechají upravovat a tvrdí nám, že takhle vypadají od přírody,... ach jo. Výčet strašáků sebevědomí je
nekonečný.

Na první pohled dívka jako každá jiná...
 

Supermodelka Iman
  

Moje milovanaáá Karolina Kurková ;))
 
Holky... berte kult modelek jako inspiraci... inspiraci jejich životy, úspěchem, štěstím,... ale rozhodně žádné mindráky kvůli tomu, že jako modelka nevypadám. Mějte se rádi, milujte své blízké a potkejte muže svých snů... :))

s láskou
Vaše