7/28/2013

♫ Letem, mým světem

Venku je totálně totální horko (blik, cvak, příjem, to je ale postřeh! :O) a je mi na omdlení, i když se na mě jenom otevře okno, s tím nesnesitelným vzduchem z venka.

tonje

Právě poslouchám slavné cédéčko z dob Madonniny největší slávy, z dob kdy byla ještě hodně mladá, ale ne o moc nespoutanější, než teď a přemýšlím... kdy ty šíleně šílený vedra už konečně zkončí?! Je mi fakt na nic z toho, že se necítím na to, abych kamkoli došla, městská v našem městě nepřichází v úvahu.


Prázdniny plynou rychleji, než bych chtěla... chci toho ještě spoustu stihnout, ale hlavně chci zapomenout, co špatného mě bude v novém blížícím se školním roce čekat. Já vím, je to blbý, ale vemte si, že už je polovina prázdnin v čoudu!! :(  Nadruhou stranu se těším na lidičky, co mám ráda ;)

 

Ještě dnes chci do obnovy mého šatníku zapojit votočvohoz. Účet mám sice strašně dlouho, ale dá se říci, že až teď, v osmácti letech, jsem se začala pořádně zajímat o módu. Mám ji strašně ráda a má skříň už přetékala věcmi, které by poplivala snad každá fashion kritička. To nejhorší tam samozřejmě nedám, hodně toho ještě přeberu. Spousty kusů bych chtěla věnovat do dětského domova... uvidíme jestli mě nepošlou do háje.

 Zapracovala jsem na ikonkách, mám ze sebe radost :D Snad se mi v nich zase něco "nepošaší" :))

Už třikrát jsem byla v našem krajském městě, hlavně za účelem nákupů. Miluji nakupování ♥ :) Je něco lepšího na světě?! Srovnání: kluk ti může dát kopačky vždycky, ale nový svetřík ti srdce asi těžko zlomí :D

Untitled Album
Svatá Pravda :D

Malinko naváži: Snažím se psát speciální článek o zlomeném srdíčku slečen. Článek, který by dokázal, alespoň malinkato, zazáplatovat tu obr díru v srdíčku, po zásahu atomovky jménem kluk. Vzala jsem si na bedra velký balvan... na jednu stranu ho chci strašně napsat, ale nadruhou nevím, čím začít, je toho dost, co tam napsat chci. Ale můžeš mi napsat cokoli, co tě na toto téma napadá, klidně i svůj příběh související se zlomeným srdcem. Budu ráda, kdyby se ti i tím svěřením, třeba ulevilo od bolesti... :)) Nevadilo by mi napsat na můj e mail: evikd3@seznam.cz, kdyby nebylo na místě publikování pro všechny oči. Všechny vaše názory, připomínky a všelicos ráda při tvoření článku (anonymě) využiji. Ne, využiji jako zneužiji, ale pro dobro věcí ;))

Děkuji všem za případnou pomoc :)
mějte se všichni pohádkově prázdinově
s láskou