6/13/2013

Já protestuji! Néééé!

A nééééé! Doslova jsem křičela při vidění nové fotky Christiny Aguilery. Prakticky jsem ji měla ráda dá se říci vždy. Ale úplně nejradši, když se všem okolo vysmívala do "ksichtu" za to, že do ní ryjí kvůli její váze. Po porodu svého děťátka tak nějak přibrala no. Která žena ne? Jenom moje mamka údajně přibrala se mnou dvacet (!) kilogramů, naše třídní prý dokonce dvacetpět (!!!).

 

Je zajímavé, že tahle ta situace je jedna z těch, které jsou všude okolo nás, ale stejně se najdou rýpalové, kteří prostě musí dělat tlaky. Sakra, vždyť přece se to dá pochopit, že ty kila se hned neschodí! A teď snad to nejdůležitější: Christina v té době (svých nejsilnějších dnů) v rozhovorech tvrdila, jak je se sebou nejspokojenější za celý svůj dosavadní život. No. A teď (aby se neřeklo a pisálci v médiích mohly mít klid v dušičce) pořádně zhubla a hubne dál. Ach ten vliv médii... chápu, je náročné být pod drobnohledem bulváru, v dnešní době si každý chceme udržet štíhlou postavu, ale není to ohledně Christiny škoda, když byla tak moc šťastná?

 

Je vidět, že kult štíhlosti se jen tak neprolomí. Mrzí mne, že štíhlost ovládá naše mysli a útočí na smysly... Jasně, štíhlost je fajn, ale ať nezasahuje tak razantně do některých našich životů, prosím...

Těším se na názory a připomínky v komentářích ;))