5/04/2013

Lady Nectarine und ▲ 10 Little secrets TAG

A je to tady. Můj první TAG :)
Mám ho v merku už dlouho, tak nějak jsem se k němu dostávala velice pomalu, ale když už jsem byla ve čtvrtek a v pátek doma s nějakou virózou, motala se mi a bolela hlava, ještě pořád se cítím hůře než obvykle a vůbec jsem nějaká divná, protože se mi chce chvilkami doslova umírat v posteli a chvilkami zase chci něco dělat, měla jsem dost volného času ;))

1. Díky kterému produktu se cítíš milionově? 
Milionově se cítím, když mě nic netrápí, nic zamotaného nemusím řešit a ve škole není velký tlak v učení a mezi spolužáky. Takže to beru tak, že když mám špatné období, tak mi udělá radost prakticky jakákoli pozitivní věc na světě.

2. Jaké je své tajemství péče o pleť?
Každodenní ranní a večerní čistka, krém na problematickou pleť a jednou týdně maska. O pleť se starám celkem pečlivě, ale nevím. Dost mě deptají mamky věčné brepty:" Ty už si na sebe zase něco patláš?" :))
 
3. Poděl se o tvé tajemství krásných vlasů.
Miluji oleje do vlasů. To je má péče o ně číslo jedna. Potom dávám důvěru do šamponů, které nejsou od nejlevnějších značek. Dá se říci, že investuji do výrobků na vlasy nejvíce. Mám je dlouhé a chci, aby mi zůstaly zdravé a lesklé + hebké. Pak také mám ráda kondicionéry, nejlépe přírodní (mám v plánu něco napsat o přírodním kondicionéru od Lush) a vlasové masky. Nesmíme zapomínat, že vlasy jsou korunou krásy... ;))

Tumblr_lovtjfmbq11qbj9dao1_500_large

4. Jaké je tvé dietní pravidlo, které nikdy neporušuješ?
Cože? Já neumím držet dietu. Vždycky si to jen řeknu, tak a teď budu jíst zdravě, omezím jídlo, hlavně sladkosti a tučné. Ale k činu se nikdy moc nemám :( Ono to chodí v naší rodině tak, že mě všichni vidí jako děsnou vychrtlinu, protože sami jí nezdravě a nutí mě taky tak jíst. Já se snažím nejíst tak, ale když v ledničce nic jiného není nebo mé tělo chce cukr a on v lednici je, tak se prostě hubnout opravdu nedá :(

5. Nějaké tipy na cvičení?
Běhání. Samozřejmě by každý měl dbát na svůj aktuální zdravotní stav, ale během se mé tělo nádherně uvolní, hlava pročistí a tělo poděkuje :)
Jinak je fajn i cvičení podle videí (třeba YouTube). Mé nejoblíbenější jsou BeFit.

6. Který parfém je tvá tajná zbraň?
Lady GaGa. To je má smrtící zbraň. Je to mé největší přání k narozeninám. Mám doma ze Sephory odstřik v ampulce, který mám pořád na stole vedle notebooku a příležitostně k němu čichám :)

61062557_300_large

7. Který kousek tvého šatníku způsobí, že se lidem otáčejí hlavy?
Kratší sukně a šaty. To jsou tahouni mužských očí na všech ženách a dívkách. A ony kolemjdoucí ženy a dívky se také někdy podívají, jak to člověku sluší ;))

8. Jaký je tvůj největší poklad mezi šperky?
Stříbrné srdíčko na řetízku, které dal mé mamince taťka, když spolu chodily ;)) ach ta láska... :)

9. Čí styl miluješ?
Miluji styl spousty známých lidí. Tak třeba Dita von Teese, Marilyn Monroe, Audrey Hupburn, Coco Chanel. Je mnoho tváří, kterými se ráda inspiruji.

Tumblr_metp94hxic1rhmxy6o1_500_large

10. Řekni něco, co se o tobě neví.
Nenávidím olivy! Ale totálně! Úplně to vystihl jeden pán, který mi řekl, že olivy chutnají jako kdyby je snědl pes, pak je vyzvracel a my je pak snědly. FUJ! :D

Tak doufám, že jste se o mě dozvěděli něco zajímavého ;))
mějte se krásně a nádherně zároveň