5/02/2013

Kdy si konečně všechny ženy v celém vesmíru přiznají, že jsou krásné?

Narazila jsem na kampaň od všemi známé společnosti Dove.
http://www.videacesky.cz/reklamy-reklamni-spot-video/dove-real-beauty-skici
Určitě si ji pusť. Je strašně inspirativní.

Nádherná holčina ;))
Ukazuje to, co sice všichni víme, ale pořád se to nedaří nějak vymítit. Nedostatek sebevědomí u žen a dívek. Netvrdím, že mám sebevědomí na rozdávání, ale tu špetku, co mám, se snážím zvětšovat ;)
Jde o to, že na světě je tolik nádherných krásek, které si ani tu špetku neuvědomují. Vždyť přece, když je žena vdaná, má milujícího manžela a děti, kde bere ten důvod, říkat si, že je ošklivá, proboha? Manžel by ji přece nemiloval, kdyby to byla pravda.

V našem pubertálním věku stačí jedna nepatrná poznámka na náš vzhled, postavu a hned máme splýny, které léčíme různou kosmetikou, oblečením, cvičením,... problém je v tom, že to všechno děláme pro ostatní, pro okolí, kterému se chceme zavděčit a "donutit" ho, aby nás mělo rádo. Taková malá bitva. Ale proč tyhle všechny věci neděláme proto, že se máme rádi a chceme se rozmazlovat a milovat takový, jací jsme? No a potom je tu ta druhá odvážná skupinka lidí, kteří se mají rádi, nejsou závistivý a je jim fajn :) Kdo by nechtěl do této skupinky patřit??! ;))

Tak toto je extrém...



Jak se vidí Lani a jak ji vidí náhodný kolemjdoucí, i když změna není obří, je znát...