4/06/2013

VICHY a oči ♣

Snad každá z nás zaregistrovala reklamu v televizi novinku od společnosti Vichy - Liftactiv Serum 10 a má mise spočívala v tom, že jsem ji na sobě vyzkoušela :)


Co má na svědomí podle štítku:
Vrstva proti vráskám a na zpevnění pleti. Výsledek je zřejmý už po 10-ti minutách, Pokožka vypadá jako kompletně proměněná: vrásky se zdají redukované, pokožka je na dotyk jemnější, sametově hebká, póry se zdají zmenšené. Formule je obohacená o 10% Rhamnózy, přírodní aktivní látky působící proti stárnutí. Za 1 měsíc je dosažený dlouhotrvajíci liftingový efekt, vrásky jsou vyhlazené, póry zmenšené, pleť je rozzářená.

A co na to moje maličkost:
Je docela spokojená :) Všimla jsem si, že spousta dívek v mém věku (stejně jako já, nojo, zase nepatřím mezi ty šťastnější :D) již trápí (nebo taky ne, záleží úhel pohledu :D) vrásky okolo očního okolí, nejčastěji pod očima. Mám z toho strašný vítr, i když by se jakékoli krémy proti vráskám měli používat až po dvacetinách, kdy pleť začně pomalinku ztrácet největší elasticitu, tak si myslím, že okolo očí by se měla udělat vyjímka. Kůže okolo očí je celkově citlivá, nejcitlivější na obličeji a proto ji patří speciální péče. Samozřejmě si nejsem zcela jistá, že nedělám nějakou chybu, ale moje cítění mi říká, že ne ;) Ale zpátky k produktu: je ve stavu bílého, až čirého chladivého gelokrámu, nádherně se roztírá a vstřebává. Jeho funkcí by měla být i péče o řasy, ale nějak se mi to nezdá :), nepřijde mi, že jsou řasy nějak "vylepšenější", ale možná, že je to proto, že mám řasy celkově v pohodě :)

PS: poznámka - optat se někoho (nejlépe odborně vyškoleného) na celkovou péči o oční kolí :D

 

Námi všemi známá propagace v TV :)