4/28/2013

Dita Von Teese - sakra sexy diva


Dáma, která počala svou vlastní éru v patnácti letech jako prodavačka spodního prádla. Zní to neuvěřitelně, ale od této profese se dá také velmi dobře "odpíchnout" k červenému koberci. Po podprsenkách následovala stryptýzová tyč. Netřeba říci, že se později stala výraznou tváří fetišistických fotografií, v roce 2002 obálka Playboye a dále tu máme svatba s kontroverzním zpěvákem Marilyn Mansonem. Dnes má svou vlastní značku spodního prádla, které ženám po celém světě chce zvednout sebevědomí, má vlastní parfém, předváděla modely pro Christian Louboutin, Marc Jacobs, Louis Vuitton, Chopard, Cartier a pořád ještě se nestydí ve svém věku (41 let) tančit v Burlesque. Je tváří mnoha kampaní na kosmetiku, oblečení,...


A proč tu o ni vlastně píši?
Protože mě pod jejím životopisem mile překvapil její výrok: 
"Uvědomila jsem si, že to, co dělá někoho sexy, je stav, kdy si připadá sebevědomý a ví, v čem se cítí dobře." Jasně, že tato oslňující lady je jakoby protkaná sexuální tématikou všeho druhu (rozhodně neví, co je to stud) a ne každému to přijde příjemné, ale tohle, co řekla je velmi jednoduché, chytré a poučné. Věří si, její sebevědomí je patrné z každé fotografie na internetu, má šmrnc a glanc. Rozhodně ví, co chce a jde si za tím. Ani její láska s hodně výrazným a nezastavitelným Mansonem byla obdivuhodný tah (manželství vydrželo rok, prý nepřekonatelné rozdíly). Po pravdě, není to zrovna typická partie na chození. 
Její styl je... její styl. Zamilovala si retro styl 40. a 50. let, který se pojevuje nejen na vzhledu oblékání a zevnějšku celkově, ale i na jejím domu. Dokonce i spodní prádlo je zajímavé, bez podvazků ani ránu.
Celkově bych shrnula Ditu jako okouzlující, jedinečnou ženu, která si rozhodně zaslouží obdiv ;))



 Jaký je tvůj názor na Ditu? Znáš ji, líbí se ti stejně jako mě její styl? :) 
a když, tak negativní komentáře slušné ;))