4/08/2013

Bledulí jaro!

A je to tady! Konečně spolu s jarem (i když to za okny tolik nevypadá, jednou počasí tak, podruhé tak) přebírají nadvládu nad světem bledulky!
Už několik let jsou v kurzu opálené a rozhodně nebledé tvářičky modelek, hereček,... a konečně se opravdu teď na jaře trendy v líčení zavděčí i nám bledulkám.

Chanel

Chanel

Peter Phillips (přední vizážista, kreativní ředitel značky Chanel) má pro letošní jaro v rukávu velmi přirozený vzhled, který se velmi zavděčí romantickým duším. Základem je zdravě vypadající nádech porcelánové pleťi, výraznější rty a nehty. Potrženo přirozeným měděným, béžovým, hnědošedým líčením očí.


Lancome

edice In love - Lancome
Snad nejvýraznější tváří letošního jara se stala známá herečka Emma Watson. Nejen že má na kontě na svůj věk docela dost slušný slavných počet rolí, ale i jako tvář kampaní se jí daří prodat velké množství produktů. Zdá se, že na jméno Emma Watson se zkrátka bussynes dá dělat nádherně. Propagace se staví na odvážných, mladistvých barvách.

Guerlain

Natalia Vladivojna pro Guerlain

Francouzská značka s typickým nádechem francouzské lady. Elegance, romantika, tak to je hlavní koncept, který francouzsky zkrátka milují. A já se přiznám, že miluji francouzsky, jejich styl, a tak se asi přikláním k této variantě letošního jarního líčení nejvíce ;)) V hlavní roli řasy - řasenky, oční linky a lesky na rty s růžovými odlesky.


Giorgio Armanii


Velmi odvážný koncept blný barevné nerozvážnosti Giorgio Armani.

Vybrala jsem jich jen opravdu pár, hlavní koncept všech je založen na bledé pleťi a to se mi líbí :) 
Tak co? Jak se ti trendy líbí?
Který se ti líbí nejvíce?
=)
Chanel pro jarní sezonu představil nejdecentnější kolekci líčení ze všech. Chanel pro jarní sezonu představil nejdecentnější kolekci líčení ze všech.
Chanel pro jarní sezonu představil nejdecentnější kolekci líčení ze všech.
Chanel pro jarní sezonu představil nejdecentnější kolekci líčení ze všech.