2/03/2013

Rozhovor s blogovlogerkou Hanny Brokolice

Světem youtube denně proplují miliony videí s beauty tématikou. Když se podíváme na českou youtube scénu, nenajdeme tolik žen a dívek, které natáčejí videa, která dokáží skutečně mile oslovit tisíce "ladies". Je jasné, že točení videí s láskou je tady velmi důležité. A právě jednou z těch, které točí videa s láskou, jsou milé, sympatické, nechovají se nafoukaně a dokáží se svěřit i s velmi osobními věcmi je slečna Hanny Brokolice.
Osobně Hanny sleduji velmi ráda. Působí na mne velmi vyrovnaně, příjemně, úplně jako kamarádka, s kterou si rád člověk popovídá, zadrbe a něco podnikne. Hlavně díky ní jsem si začala pohrávat s myšlenkou také natáčet videa. No, ještě uvidím :)
Ani vlastně nevím, při jakém videu mě napadlo udělat tento rozhovor, ale mohlo to být opravdu při jakémkoli, protože jsem viděla snad všechna a některá i vícekrát :)
Jinak je velmi pěkné vědět, že máme s Hanny společný oblíbený film ;)
Samozřejmě nesmím opomenout i její úžasný blog, který se čte úplně sám ;)
YouTube kanál: http://www.youtube.com/user/TheHanny007
Blog: http://hannybrokolice.mablog.eu/


1.  Úplně nečekaná otázka :D Jak tě napadlo psát blog a natáčet videa? A pamatuješ si při jaké příležitosti to bylo?
Dlouho jsem obdivovala holky, které jsou opravdu dobré v psaní nebo točení videí a hrozně dlouho jsem je sledovala než jsem se rozhodla do toho sama jít. Je fakt, že čím déle jsem je sledovala tím více jsem měla chuť to zkusit taky a nakonec s podporou Lukáše to vyšlo. Vím, že jsem ho jednou poučovala o řasenkách nebo něčem a řekl mi, že tohle zkrátka musím ukazovat holkám a ne jemu – měl pravdu =)

2.   Jakého původu je tvoje přezdívka? Jestli to jde nějak zkráceněji? :)
Podívejte se na film Univerzální uklízečka, pochopíte.

3.   Pro mnoha dívek jsi vzorem. Jaký je to pocit?
Upřímně se nevidím jako něčí vzor. Je fakt, že mi občas někdo napíše, že by chtěl mít stejné vlasy, nebo pleť ale v zásadě nejsem vzor. Jsem jen obyčejná holka co se rozhodla točit videa a dávat je na Youtube.

4.    Máš ty nějaké své vzory? Nemyslím jen kosmetické...
Největším mým vzorem jsou mí rodiče. Jsou opravdu skvělí. Pokud bych měla vzpomenout nějaký beauty vzor byla by to má milovaná Killer Colours.

5.   Nemají někdy rodiče problém s tvojí kosmetickou "mánií"? :D (Já jenom, že třeba moje mamka má s mojí mánií velký problém :D)
Problém asi ne, samozřejmě, že mi pořád tlučou do hlavy, že se musím učit a nemyslet na blbosti. Na jednu stranu byl doma celkem velký poplach, když se zjistilo, že točím videa. Naši to dost dlouhou dobu nevěděli a dozvěděli se to úplnou náhodou. Nakonec to skousli, ale bylo to opravdu na dlouhé lokty =).

6.   Co říkají přátelé na tvou tvorbu? Sledují tvá videa a blog?
První měsíce asi byly takové trochu posměšné a nechápavé, ve smyslu proč to dělám a vykládám takové blbosti lidem, které vůbec neznám, ale po delší době už se to řešit přestalo. Jednou za čas to někdo zjistí a buď si ze mě dělá srandu nebo ho to prostě překvapí. Dokonce jsem zjistila, že pár mých kamarádek mě sleduje na Youtube a blogu a prý je to moc baví a za to jsem ráda.

7.   Setkala si se i s vyloženou nenávistí, závistí ze svého okolí?
Nenávistí ne. Jak už jsem řekla, tak někteří si z toho udělali legraci, ale nikdo nebyl vyloženě nenávistný. Možná, že takový někdo je ale nevím o tom. Jediný nenávist pochází od anonymů.

8. Kdyby sis mohla na pustý ostrov vzít jen jeden kosmetický produkt, který by to byl? (předpokládejme, že i jiné důležité věci k přežití než kosmetiku máš k dispozici :D)
Žiletku na holení. Je to trochu kosmetika ne? Ne úplně dekorativka, ale je to sakra důležité. A i když se zdá, že je to pustý ostrov, je dost možné, že mě pak zachrání nějaký fešný námořník.

9.    Jaký je tvůj názor na... šikanu, posmívání a pošklebování? Takové ty typické školní "nešvary"?
Je to ubohé. Dnes to odsuzuji ale je fakt, že kdysi ještě na základce jsem podobným způsobem hodně ublížila jedné spolužačce a dodnes mě to moc mrzí. Po čase jsme si to vyjasnily a za všechno jsem se jí omluvila. Mně se to vrátilo ani ne o moc později, takže boží mlýny melou...

10.  Jen mě tak napadlo... jaký asi je nejoblíbenější film Hanny Brokolice? :) Na jaké filmy se ráda podíváš?
Forest Gump to je naprostý top. Je to inteligentní a vtipný film, který Vám dá po každé něco jiného.

11.  Kdyby si mohla, co by si všem holkám na světě vzkázala?
Aby si nemalovaly vnitřní černou linku, když pak už nic jiného neudělají. Teď vážně, aby se měly rády a nebyly závistivé vůči ostatním.

12.  Bonusová otázka ••••• Jak to, že v dnešní době, kdy je většina lidí na blogspot.com nebo blog.cz, jsi si vybrala zrovna mablog.eu? :)
To je vlastně jednoduché. Můj původní blog byl na blogspotu, jenže když jsme se s Lukášem rozhodli, že to chce udělat blog nový, tak to bylo snazší kvůli grafice na mablogu, zkrátka jsem tam a je to fajn. Jediná nevýhoda je, že na mablogu nejede GFC, ale myslím, že teď když už mám na blogu službu Follow a každý tam může zadat svůj email a nové příspěvky dostává mejlem, zmizel i tento problém.
 
Plesové líčení podle Hanny

Ze srdce moc děkuji Hanny za její ochotu do tohoto rozhovoru jít :)