2/10/2013

BB cream Nude Magique

Měla jsem to štěstí a narazila jsem v časopise na vzoreček od Lóreál Paris na jejich "bíbíčko". Dlouho jsem neváhala a vyzkoušela ho. A tady jsou mé krátké, ale výstižné dojmy.





Co má na svědomí podle štítku:
Vědecké poznatky o pleťi společně s odbornými znalostmi z oblasti péče pro vytvoření dokonalé nahé pleťi. Výsledkem je efekt nahé pleťi. 
- 24 hodin hydratace 
- bezchybná pleť díky krytí s efektem "druhé kůže" 
- efekt nahé pleťi díky lehké textuře, která není mastná, perfektně se absorbuje a nevytváří dojem masky 
- antioxidanty a UV ochrana

Jak to vidí moje maličkost:
BB je velmi příjemný a opravdu se snaží splynout s pleťí. Ale opravdu jenom snaží, protože je na mě trošku docela "oranžáda". Nevím, ale spoustě lidem se Nude přispůsobil barvě pleťi, mě zkrátka ne, no :). Každopádně si myslím, že se opět (jak už to u drogérkových "BB" bývá) nejedná o pravý asijský BB Cream a to, co by měl pravý asijský BB splňovat se nedostavilo. Musím ale uznat, že krycí schopnost není nějak valná, ale dá se to u mě, celkově jsem byla sjednocena.
Má strašně zvláštní konzistenci. Nejdřívě je bílý a po nanesení se změní na vrstvu zaschlé tekutiny. No, žádný zázrak. Někomu s tmavším odstínem pleťi než mám já může vyhovovat, každý máme jiné potřeby a přání, že? :) 
Zajímavý trik s tím, že je nejdříve bílý a potom se zabarví, ale jinak nic moc. Zkrátka další náhražka pravého asijského BB Creamu. Dívala jsem se na cenu a ta mě docela dostala. Je strašně, ale strašně přemrštěná!

Před rozetřením

Po rozetření



A nakonec jedna superextraroztomilá reklama na jeden BB Cream :)C718a6d7d09a6b12_002002_large