1/31/2013

Řasenka, která zaujme

WOW! Tak přesně taková byla moje reakce, když jsem uviděla tuto staronovou ↓ řasenku od Maybelline.

Volum 'Express ® Mega Plush ® Mascara

Hned mi bylo jasné, že u nás se neprodává, protože bych si ji v drogérce stopro všimla :)
Takže jsem se začala pídit. Na žádném českém e-shopu se zatím sehnat nedá. Bohužel. Ale tak doufejme (já budu doslova o to prosit), aby i k nám se jednoho dne dostala. Samozřejmě by se dala sehnat např. na ebay. Jinak volně k dostání v americe je od loňských prázdnin (!). Kde je spravedlnost?
Dost mě zaujalo, že je to prý "první gelovo-pěnová řasenka". Díky této konzistenci by se neměly tvořit žmolky a řasy slepovat! Další zajímavost: má o 40 % méně pevných vosků a tím údajně tvoří masivní objem řas! 
Já tedy nevím, jak na vás, ale na mě působí kartáček dost nevěrohodně :D. Dá se nějak zaseknout, aby se zbytečně nehýbal? Je opravdu tak prakticky nahnutý? 
Jinak si nemohu odpustit poznámku k designu. Není špatný. Už jsem si u Maybelline zvykla na nepřehlédnutelné barevné kombinace "obalů" řasenek. Rozhodně jsou barvy zvolené šťastněji, než u jiných.
Mám sto chuťí odletět do USA a bez této řasenky se domů nevracet :) 
Jako správná "pátračka" jsem také vypátrala i pár reakcí na ni a ty jsou (jako snad u každého produktu) rozporuplné. O to víc se mi chce ji vyzkoušet.
Já si nemohu pomoc, ale vysvětlil by mi někdo prosím smysl barevných kartáčků? :D
Vždyť ta barva není v nánosu černočerné řasenky stejně vidět, že? :D

Volum' Express® the Mega Plush® Mascara
Hmmm, tak pro takovéto řasy bych zabíjela :D