1/07/2013

Na vzhledu nezáleží...

Jednoho krásného dne jsem narazila úplnou náhodou na youtube na jedno video. My boyfriend does ma make up. No, jasně řekneš si, tenhle tag je snad všude, co je na něm divného. Ne, ani tak divného, jako překvapivého.

406968_517594768253560_570184438_n_large

Dnešní společnost má své "normy", které jsou pro ni "normální". Logicky vše ostatní je divné a nenormální. Hnusný stereotyp, který by se měl změnit. To, co není pro společnost typické, by mělo být u všech lidí respektováno a měli bychom to všichni přijmout jako hotovou věc. Bohužel jsou i tací, kteří prostě za každou cenu musí trapně a nechutně komentovat. Kdyby radši drželi kušnu a je jedno, jestli ti lidé reakci napíší pod video nebo ji řeknou nahlas. Dokáže ublížit stejně.
Ale i když nejsem taková, že co když se mi něco nehodí do krámu, tak to hned pošpiním a pošlapu, byla jsem videem docela překvapená.
Takže, cože v něm vlastně je? Dívka, která je milá, hodná,ale také trpí nadváhou a v obličeji nemá přesně ty ideální proporce a čistotu, která se v dnešní době považuje za ideál krásy. Naproti ní sedí kluk, který je hned na první pohled snad pro všechny holky roztomilý, hnědě okatý a hnědě vlasatý slaďoušek.
Když se člověk na ně podívá, tak by nikdy netypoval, že by někdy tito dva mohly tvořit pár. Ale přeci ho tvoří. Tvoří ho, protože láska je opravdu nevyzpytatelná a Amorův šíp může zasáhnou člověka bez ohledu na věk, pohlaví, národnost, vzhled,...
Nejdůležitější ze všeho je naše osobnost, zkrátka to, co je v nás.
Jsou spolu již přes tři roky. Moc jim fandím a doufám, že jim to vydrží ještě hodně dlouho :)