1/04/2013

MUA paletka - 12 Shade Undressed Palette

Nerada dělám recenze, protože od té doby, co jsem psala na blog o knize (ano, ano pořád si pamatuji její název _ Nick a Norah - až do ochraptění :), tak jsem byla upozorněna na to, že toto žádná recenze není a tak jsem si přísahala, že už nikdy se pod článek nepodepíši jako pod recenzi. Ale teď udělám mile ráda výjimku.

Hned jak mé oko spočinulo na této paletce, zařekla jsem se, že ji za každou cenu budu vlastnit.
Je nádherná :) Jsem z ní neuvěřitelně nadšená :) Ani si nedokážete děvčata představit, jak jsem měla letos první vánoce (2. 1. 2013 :), když jsem otevřela obálku s tímto skvostem.

Kosmetika MUA - Make Up Academy je proslulá po celém světě. Tato paletka je můj první produkt od této značky. Nepatří mezi nejdražší, ale je velký rozdíl v tom, kde se sežene. Vyznačuje se svojí kvalitou, která je na tu cenu pěkná. Aspoň podle mě, kdo má radši Chanel, tak já nemohu jaksi srovnávat.

Takže teď již k zmiňované paletce ;)

Pořízení
Za podle mě úplně báječnou cenu se dá sehnat na: http://outlet-madalen.cz/. Celkově je tady více možností objednávky, ale za vyšší cenu. Super by bylo objednání přímo z UK, často se pořádá akce 1 + 1 zdarma, ale pod podmínkou placení přes net. Pro mě (zatím) nemožné.

Pigmentace
Pigmentace je podle mě velmi dobrá. Stačí mi srovnání se stíny z drogérky. Barvy jsou spíše neutrální, navzájem kombinovatelné. Vhodné i pro denní líčení, i když je většina se třpytkami, nejsou nějak brutální a dají se nosit tedy i ve dne. Ideální pro vytvoření čistého, přírodního vzhledu.

Balení
Je úžasné! Design je elegantní, příjemný. Samozřejmě, že bohužel na černé je každý otisk, každé smítko je vidět, ale což, balení se mi vážně děsně líbí. Malinko jsem nejdříve měla problém s otvíráním, ale už jsem si našla svůj systém :) Součástí paletky je i oboustranný štěteček, který přesně není moje gusto. Dříve jsem takové aplikátory na stíny používala, ale nikdy mi nešly umýt a celkově se mi s nimi pracovalo špatně, ale abych ho jenom nepomlouvala, tak výhodou u něho je, že je černý.
<a href="http://www.bloglovin.com/blog/4519921/?claim=zwvxxqa5txg">Follow my blog with Bloglovin</a>    + Hádanka: Kdo si všimne na fotkách něčeho zajímavého? :D