1/25/2013

Lednový senza Senza Box

Nebudu chodit kolem horké kaše a rovnou na vás vybalím, že jsem maximálně nadšená z celého obsahu lednového Senza Boxu :)
Téma: Nezbytná zimní výbava

Invisible fixing powder
Začnu tím, čím jsem nadšená úplně nejvíce, fixačním transarentním pudrem od Dermacol. Je dokonce oceněn asociací stylistů a vizážistů ČR. Hned jak jsem ho uviděla, tak jsem myslela, že se štěstím snad rozplynu, vážně :D Vlastním fixační pudr od Essence a ještě jiný takový pudr jsem nezkoušela. Asi bych si ho sama nekoupila (pudr za 229 Kč je pro mě docela pálka) a tak vítám možnost vyzkoušení s otevřenou náručí.

Sugar-milk Body Cream
A další miláček. Jemný tělový krém se zpevňujícími účinky. Bomba! Já vím, že se budu v tomto článku asi opakovat, ale strašně jsem ho chtěla vyzkoušet. Vlastně jakýkoli zpevňující krém. Strašně mě zajímalo, jestli něco takového může fungovat. Tak uvidíme :) Úplně božsky, nevtíravě, jemně voní.
A jako bonus, reakce mojí mamky: "Tak to by sis mohla vyrobit i doma. Z cukru a mlíka, ne?" :D :D
Možnosti nalezení v Senza Boxu i jiné varianty: Bohaté tělové mléko s výtažky z morušky nebo vyživující tělové mléko s medem.

Unikátní sprchová pěna Fujiyama
Velice ráda se "nechám hýčkat bohatou výživnou pěnou, která promění vaše sprchování v úžasný zážitek" :). Vůně je vytvořená nejlepšími tvůrci parfémů na světě a starobylé přírodní ingredience mají tisícileté využití a blahodárné účinky. Nechám se mile ráda překvapit :)



Antiac Acne Clearing Spray
Čistící sprej pro pleť s akné, černými tečkami, skvrnkami, pupínky. Podle popisu to má být učiněný zázrak. Snad bude. Je to žhavá novinky z mé oblíbené UK, takže jsem právem natěšená :)


Elastic Power Fix lak na vlasy
Pro někoho možná nic světoborného, ale pro mě ano. Ráda zkouším nové věci a lak na vlasy, který údajně využívá síly bambusu velmi ráda vyzkouším.

Oliva - přírodní olivový krém
O značce Ziaja spousta z nás již slyšela, ale ne každá měla tu možnost ji vyzkoušet na vlastní kůži. Já tedy tu možnost dostala až teď, takže ráda zkusím, i když mě strašně deprimuje, že je určený pro suchou a normální pleť.


Pleťová maska - avokádo a oves
Už jenom to spojení avokáda a ovse je zajímavé. Tato typy masek v tubičkách mě již několikrát v drogérii zaujaly, ale ještě nikdy jsem po nich doopravdy nešáhla. Tak teď už šáhla :)
Možnosti nalezení v Senza Boxu i jiné varianty: ananas nebo okurka.



Spolu s výrobky již tradičně jsou v krabičce i letáčky. Co mě ale vážně dostalo je sleva v hodnotě 100 Kč a která se dá uplatnit pouze při zakoupení produktů v hodnotě nad 650 Kč :D PECKA :D
Pak tu jsou ještě: katalog Fleur de Santé a dva pytlíčkové vzorečky s pleťovými krémy.

PS: Moc se omlouvám za fotky, byly foceny strašně na rychlo :)

Obsah tohoto Senza Boxu si budu maximálně užívat :)
A co ty?