1/24/2013

Kosmetický ring → řasenky ← NYC X Essence

A máme tu další souboj.
Výsledek tě možná dnes překvapí. Mě teda strašně. Jak bylo hodnocení v minulém díle pěkně vostré, tak teď bude ještě vostřejší... připrav se na mazec...

Essence - all eyes on me
Co má na svědomí podle štítku:
Řasenka all eyes on me má vše, co potřebuješ! Inovační kartáček a jedinečné složení řasenky poskytne a dodá řasám extra objem a dech beroucí délku. Každá řasa je dokonale oddělená! Dostupné v různých barvách!



Jak to vidí moje maličkost
Hmmm... inovační kartáček... Je vážně děsně zvláštní, že je to takový základní klasický spirálkový kartáček. .....BANG! První úder..... za lež :D
Jedinečné složení řasenky by byla piplačka ověřit. Testy by byly zdlouhavé, drahé a možná bych se dozvěděla i to, co bych nechtěla :D .....BANG! Druhý úder..... za nemožnost ověřování "faktu" :D
Každá řasa je vážně oddělená. Řasy neslepuje a netvoří se na řasách nám všem známé "cucky".

A máme tu soupeře  New York Color Big Bold Curl Mascara
Tak to bude zajímavé. Ani dokonce na oficiálních stránkách se nedá najít přesná definice funkce této řasenky. Velmi zvláštní. Jestli je to tak nová novinka..., ale stejně na ofiko stránkách by měli pravidelně doplňovat nové produkty. A nebo mě napadlo, že je řasenka takový kšunt, že ji vyrobili jen pár kusů a nazdar. Nikdo ji už nechtěl, takže ji vymazali ze sortimentu. A potom je také možnost, že jsem první na světě, co ji vlastní, takže proto, o ní není ani zmíňka :D (ne, tak tuto možnost jsem zavrhla vlastně hned na začátku :D)

Přikládám alespoň obdobu této řasenky, a to Big Bold Mascara.


Co má na svědomí podle štítku:
Pokud jde o řasy, větší je rozhodně lepší! Díky řasence Big Bold od New York Color budou vaše řasy extrémní: až 12x více objemu a perfektně oddělené řasy. Jak je to možné? To je jednoduchá matematika: hydratační složení bohaté na keratin plus technologie pro fixaci objemu plus super-objemový kartáček, nejsilnější od značky New York Color, rovná se skutečně ohromující řasy! Žádné žmolky, dlouhotrvající složení a řasy větší než kdykoliv předtím! VŠECHNY POHLEDY BUDOU UPŘENY JEN NA VÁS!

Jak to vidí moje maličkost:
To poslední u textu bylo zvýrazněné také, takže jsem na toto nekladla důraz já. Moc pěkný textík, že? Skoro, jako by ho psal nějaký psycholog, který prostě ví, jak zaútočit na naši psychiku :)
Hned v drogérce mě vyděsil ten kartáček. Čím větší tím lepší? V tomto případě je to jedno.
Perfektně oddělené řasy??!!! Děláte si pííííp?! Tak to vůbec... .....BANG! První úder.....
Fiksace objemu je úplně nanic, pokud řasenka slepuje řasy. .....BANG! Druhý úder.....
Hmmm... přemýšlím, jestli se dá na této řasence najít něco pozitivního... možná tak design, by ušel, ale jinak je to pro mě propadák století řasenek. Takže to asi spíše ukončíme.

Výsledek: Big Bold Curld Mascara propadla na plné čáře, protože, když řasenka slepuje řasy, tak je mi úplně k ničemu.

Výtězem je tedy Essence s řasenkou all eyes on me.


Jsou zkušenosti stejné i u tebe?
Kdo je vítězem pro tebe?