1/09/2013

Kosmetický ring → ← Eucerine X Dermacol

A máme tu supr, čupr novou rubriku: Kosmetický ring. Zde se utkají v tváří tvář 2 kosmetické výrobky, které se budou možná zdát stejné, možná nějakou podobnost budou mít, ale v nelítostném souboji určím já vítěze :)

To by bylo k úvodu. Tento díl bude o hydratačních krémech určených pro problematickou pleť.
Netvrdím, že mám mega akné, ale jako každé holčině, tak ani mě se tato "pubertální" blbůstka zkrátka nevyhla. Bohužel :( Ale jako správná holka = jako správná bojovnice :) jsem se pustila do boje proti těmto potvůrkám.


Takže, jako první se představuje Acne clear with tea tree oil od značky Dermacol.

Co má na svědomí podle štítku:
Hadratační gel-krém pro mastnou, smíšenou a problematickou pleť se sklonem k akné, pro denní i noční péči o problematickou pleť se sklonem k akné, okamžitě zklidňuje a přináší komfort a úlevu. Speciální receptura nemastného gel-krému nezatěžuje pokožku a neucpává póry. Zincidone reguluje tvorbu kožního mazu. Olej z australského čajovníku působí antisepticky a dezinfikuje pleť. Stahuje póry, zmatňuje vzhled pokožky a zjemňuje její strukturu. Pokožka zůstává jemná a vláčná, hydratovaná.

Jak to vidí moje maličkost:
Vezmu to popořadě. Denní a zároveň noční. Pěknýýý. Proč vlastně mít dva krémy, když můžu mít jeden? Ono se to nezdá, ale pro srandu nemáme denní a noční krém na pleť. Mají rozdílné složení, na noc se pleť krémem regeneruje a vyživuje, potřebuje vstřebávat jiné látky než ve dne. A naopak. Denní krém má chránit před vlivem Uv záření, prachem,... Zkráceně řečeno ..denní krém je pro zdraví, noční pro krásu,,. No, a proč je sakra tento krém na den i noc?????!!!.....BENG!První úder.....
Mě nezklidňuje, nepřináší komfort,... .....BENG!BENG!Druhý, Třetí úder.....
Šíleně smrdí. .....BENG!.....
- myslím, že zakročím dříve, než bude úplně rozcupován


Soupeřem v ringu je Eucerine Dermo Purifyer.

Co má na svědomí podle štítku:
Hydratační noční krém DermoPURIFYER viditelně redukuje nedokonalosti pleťi a pomáhá předcházet tvorbě akné. Vysoce účinné složení s kyselinou mléčnou otevírá póry a působí antibakteriárně. Efektivně předchází vzniku komedonů. Podporuje pleti vlastní regeneraci během noci. Bez olejových složek. Výsledek: Při pravidelném používáním bude pleť čistá a hebká. Klinické a dermatologické studie prokázaly výbornou účinnost a vynikající kožní snášenlivost u osob s problematickou a aknózní pletí.

Jak to vidí moje maličkost:
Opravdu redukuje nedokonalosti! Vážně, nekecám :) Předcházet akné... no, ono musí jít ruku v ruce i jiné věci, jako spánek, strava,... Působí antibakteriálně, protože stačí jen malinko potřít pupínek nebo menší náběh na něj a už, už se začíná pěkně hojit. Komedony, neboli černé tečky mám i tak. Nepřijde mi, že jim předchází, takže......BANG! První úder......
Během noci se snažím spát, kdybych chtěla vědět, jak podporuje regeneraci, nespím :) Že neobsahuje žádné olejové složky je pravda, krásně se vpíjí a nedělá mastný film. Celkově se mi pleť díky tomuto zázraku zlepšila.

CIIIIIIK!!! Výsledek zápasu: Eucerine si bouchl 4krát a Dermacol jen jednou
- a Dermacol ostrouhááááál....

Dermacol za necelou stovku proti Eucerinu za 298 Kč ve slevě. Možná, že se ta cena zdá opravdu vysoká, ale za tu kvalitu, péči a výsledek je to velmi dobrá investice, i kdyby jenom na vyzkoušení.