1/28/2013

Catrice - paletka korektorů



Co říci, tedy napsati k tomuto zázraku? Snad jen, že je úžasný :)

Co má na svědomí podle štítku
Nerovnoměrný odstín pokožky? Žádný problém. My to prostě necháme profesionálně zmizet. Korektory a korekční tyčinky jsou sestaveny tak, aby zakryly každý "malý problém" a nybídli tak dlouhotrvající překrytí. Zůstavá jen hladká a bezchybná pleť.
Celá paleta možností, jyk vždy vypadat úžasně. S touto sadou pěti odsínů zamaskuješ drobné nedostatky, zbavíš se tmavých kuhů pod očima a zykryješ zarudnutí. Jednoduchá aplikace díky krémové struktuře.

Jak to vidí moje maličkost
Moje maličkost je úplně v pohodě. Myslím, že takto dobrých, ne, dobrý je za tři :D, výborných korektorů je v našich drofériích počertu málo. Za mě jen doporučuji.
Miluji paletky všeho druhu a takto designově čistá a příjemná paletka splnila všechna má očekávání. Určitě si ji ještě koupím.
Jinak pro ty, co nejsou zasvěcení: zelená barvička má býti na zarudnutí, růžová na tmavé kruhy pod očima a béžové odstíny jsou určené pro zakrytí drobných nedostatků. Mezi námi, jsem asi divná a mám asi potom i divné kruhy pod očima, ale mě na ně docela pomáhá ta zelená :D

Cena: 89, 90 Kč, drogérie Rossmann
Omlouvám se, za upatlanost dvou postraních barviček, ale aspoň, je vidět, které používám vážně často ;)