12/20/2012

Prosincový SenzaBox

Prosincový SenzaBox byl něčím zvláštní...


Obsah
- každý produkt je opatřen číslem

1 Rouge Artist Natural Lipstick
Mini rtěnka, která mi udělala velkou radost. Už jsem přemýšlela nad koupí nějaké narůžovělé barvě. Tato má sice barvu lehce do červena, ale nevadí mi. Na rtech je velmi příjemná.

2 24H Control Make-up + Satin Make-up Base
Tak o tomto make-upu se ve spojitosti se SenzaBoxem uslyšíme asi pěkně dlouho. Byl by hodně super, kdyby... Jo to proklaté kdyby. Kdyby nebyl na mě moc tmavý. Ale opravdu. Jsem opravdu bledulová bledule, ale když jsem ho vyzkoušela na ruku, tak po velikém rozetření ení tak strašný. Určitě jsem ho ještě nezavrhla úplně. Zkusím ho a možná podám ještě o něm podrobnou zprávu ;) Abych nezapomněla: to růžové vzadu s flitry je kosmetická taštička Dermacol. Všechny produkta byly v krabičce v ní. Na můj vkus je docela kýčovitá. Možná si ji obarvím ;)

3 Parfémovaná voda - So Elixir Purple
Miluji fialovou. Miluji vůně. A toto je báječné spojení obouch věcí. Málá voňavčička na cesty se vždycky hodí.

4 Růžový pleťový krém
Krém, který používají celebrity po celém světě jsem ještě nevyzkoušela, protože se bojím, že není určený pro můj typ pleťi. Ale tak vyzkouším, protože jsem děsně zvědavá. Tubička je šíleně prťavá, no vzorek no, takže asi tak jenom na jedno použití.

5 Sensodyne pasta v dárkovém balení s kartáčkem
Tak kdyby v krabičce krásy nebyl tento balíček, tak mi to nevadí. Pasta. Nic co neurazí, ale ani nenadchne.

6 BC Oil Miracle Finishing
Miluji probukty na vlasy, které je mají vyživit, hydratovat atd. Už se těším, jak ho vyzkouším, ale malinkatá ampulka je sice šílěně roztomilá, ale opravdu na mé vlasy malinkatá. Má příjemnou vůni. Jinak ještě k té ampulce: je skleněná a mě se nesmírně designově líbí ;)

Jako bonusy jsou v krabičce nějaké slevy, které jak říkám já, se vždycky hodí ;)


Prosincová kauza
Přiznám se bez mučení. Dívala jsem na obsah, ještě než jsem ho držela v rukách. Ráda chodím na blog Černé Moory a když jsem si přečetla, co mě čeká, začala jsem se obávat toho nejhoršího. Tmavého make upu ;) Pro ty, co neví: v tomto Senza Boxu je make up od Dermacol s pokladovou bází. "Super!" řekla by sis, ale velký problém je v jeho odstínu, je šíleně tmavý. A to se samozřejmně nelíbí bledulkám, a tak se ozvaly na oficiálních facebookových stránkách. Do diskuze se zapojily i lidé ze SenzaBoxu a bránily zuby nechty svoji čest tím, že většina žen má v profilu vyplněný tento tmavý odstín. Bohužel je mnoho lidí na celý tým naštváno. Tak snad se kauza zklidní...